Blog

Read this page in english

2022 for FieFit Redesign

Godt nytår til dig og dine

Du og din familie ønskes et rigtig godt og glædeligt nytår 2022. Og jeg håber af hele mit hjerte, at vi finder en balance i livet, som også viser os vejen til et liv med Corona. For noget tyder på, at denne virus er kommet for at blive. Igennem livet har jeg lært, at det ikke nytter at stikke hovedet i busken, og lade som om, at alt er rosenrødt. Når det ikke er det. Istedet har jeg lært, at give plads til de svære ting, det være sig helbredsmæssige udfordringer, arbejdsmæssige- eller helt personlige. Lidt ligesom en ubuden gæst som vi bare placerer ovre i hjørnet mens vi andre danser videre. Jeg siger ikke, at jeg altid lykkes med denne strategi men når det lykkes, så er det rigtig fint.

2022 tiltag

Nu har vi taget hul på 365 dugfriske dage, og selvom jeg ikke har nogen nytårsfortsætter, så har jeg dog én plan som jeg allerede nu vil søsætte. Og her kommer du ind i billedet 😉 Bare rolig, det kræver hverken arbejde eller penge fra din side 😉 

Efter min Iværksætteruddannelse i efteråret 2018, var det tanken at oprette en virksomhed med CVR-nr., regnskaber m.m. Men i løbet af det næste års tid, besluttede jeg, at det skulle være en hobby og ikke en virksomhed med forpligtelser, deadlines og ansvar. 41 år på arbejdsmarkedet måtte være nok og i stedet havde jeg lyst til at tage mere afslappet på min tid og min energi. Jeg elsker at bruge tid i min systue på at give brugt tøj et nyt liv. Jeg kalder mine kreationer for Redesigns, andre kalder det upcycling. Samtidig har jeg nydt at både oprette og forfine min hjemmeside www.fiefit.dk  

FieFit Redesign på sociale medier

Udover hjemmesiden er FieFit Redesign synlig på TwitterPinterest, Google via hjemmesiden og naturligvis LinkedIn. Senest har jeg oprettet en profil på Trendsales og håber, at kunne etablere endnu en salgskanal derigennem. Og sidst men ikke mindst, så vil jeg også oprette en YouTube kanal i løbet af 2022. Her vil jeg fortælle om mine færdige Redesigns, og indimellem også lave guides til hvordan de bliver lavet.  

Klik og køb – lige ved og næsten

Det er nu muligt, at bestille mine Redesigns online. Indtil videre via mail eller telefonbestillinger, men jeg prøver at få lavet en ”klik-og-køb” facilitet på hjemmesiden. Hvis du er romsmester på blød bane i klik-og-køb på WordPress hjemmesider, så sig endelig til 😉 Jeg har ellers holdt mig tilbage fra dette, fordi mine Redesigns jo ikke just overholder europæiske standardmål. På den anden side, så oplyser jeg alle mål i cm, og det burde egentlig gøre det nemmere at finde lige præcis den rette størrelse. 

Alsidige opdateringer på min blog

En anden ting jeg er temmelig stolt over, er min blog. Formålet er, at fortælle om nye Redesigns, hvordan det går på mine workshops men også en hel masse om stort og småt. Har du f.eks. tænkt over hvilke udfordringer et slips har? Nej, vel. Men det har jeg. Prøv at dykke ned i den historie i min blog fra 2020, se nedenfor. I Magasinet LIV faldt jeg over en artikel, hvori Lea fortæller om hvordan det er at være en Curve og Plus Size. Og selvom du måske ikke er en sådan størrelse, så er artiklen tankevækkende. Den kan du læse om i min blog fra 2021, se nedenfor. Eller har du tænkt over hvor mange livsafsnit vi har i dag? Barn – voksen – gammel, nej vel? Vi er oppe på 5, og det kan du læse mere om i min blog fra 2019, se nedenfor.

Kreative workshops 

Mine workshops er også kommet godt i gang henover efterår og vinteren 2021. Så godt, at jeg har fået mod på at fortsætte, og derfor har jeg lagt nye datoer ud på min hjemmeside. Og jeg har allerede fået tilmeldinger 😊 For at vi alle kan føle os trygge på mine workshops, har jeg besluttet, at vi max skal være 4 personer hver gang. Samtidig kræver jeg, at vi alle er både vaccineret og testet forinden. Og da det er tydeligt, at vaccinationerne kan skille vandene, så har jeg gjort mig umage, med at beskrive mine tanker herom på min hjemmeside. Og indtil videre har alle taget positivt imod det. 

Nyhedsbreve

I mine bestræbelser på at optimere synligheden af mine Redesigns, er det mit mål at udsende en mail i ny og næ. Afsenderen vil da være: fiefit@outlook.com. Heri vil der blot være et link til mit seneste blogindlæg. I bloggen vil jeg linke til nyhederne på hjemmesiden. Jeg vil ikke spamme din inbox, til gengæld slipper du for en masse opslag fra mig på Facebook 😊 Alternativt kan du følge mig på Twitter og LinkedIn og lige om lidt på YouTube. Hvis det er muligt, at følge en hjemmeside, så vil jeg informere herom på min blog. Jeg håber, at du har lyst til at være en del af mit lille projekt, og i så fald skal du blot sende mig et par ord til fiefit@outlook.com. Det er meget sjovere, når jeg ved der er nogle der følger med i hvad jeg laver i FieFit Redesign. Og hvis du ikke har lyst, så vil jeg da blive ked af det, men naturligvis vil jeg respektere det.  

Et langt tilløb

Det har taget mig 1.193 dage, at nå hertil. For så mange dage er det siden min sidste officielle arbejdsdag i Nordea. Og hold nu fest, der er sket meget siden da. Heldigvis nyder jeg stadig livet med hr. Svendsen og Maggie, vores skønne hus og have. Og til sommer håber jeg, at vi igen kan ses – måske her i haven, måske et andet sted? 

Pas på dig og dine. 

Til- og afmelding af nyheder

Send blot en mail til fiefit@outlook.com og skriv “ja tak” eller “nej tak”