Bluser

*Read this page in english*

Fra Pashminasjal til bluse

Her har jeg taget et lækkert blødt Pashminasjal og klippet igennem. Så har jeg syet det sammen igen således, at der lige er plads til hovedet kan gå igennem. Siderne har jeg syet sammen med god plads til ærmehuller. Og nu har jeg en sjov bluse. Hvis du gerne vil have mere vidde eller længde, så kan du evt. sy flere sjaler sammen. Vidde 134 cm. Længde 120 cm uden frynser. Læs mere om piratbukserne under BUKSER.

Kan købes for kr. 225. Varenr.: 220-02-49

 

Sort/brun kortærmet bluse i jersey

Bred sort blonde er indsat på ryg og forstykke således, at blusen er blevet flere numre større end oprindelig. Brystmål 130 cm. Længde 70 cm. Vaskes på 30 grader finvask i vaskepose for at skåne blonden. Læs mere om nederdelen med varenr.: 2020-02-50 HER

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-28

Pinkplisséret bluse

Denne plissérede bluse gik op i plisséringen op. Istedet for at kassere blusen, klippede jeg blusen af lige over den ødelagte plissé. Et stykke broderi anglâise blev påsyet og nu har blusen fået et helt andet design.  Den er let og luftig, gennemknappet og kan bruges både med og uden top eller blot med en sød BH. Brystmål: 100 cm.  Længde: 69 cm.

Kan købes for for kr. 150. Varenr.: 2020-02-70


Rosafarvet bomuldsbluse med ny ryg

Et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen på en bluse, samt gøre den lidt mere spændende. Her har jeg indsat et nyt rygstykke. Jeg har dog bibeholdt størrelsen men hvis man ville øge størrelsen kunne man blot indsætte et større rygstykke og et tilsvarende stykke på forsiden. Her har jeg bibeholdt enkeltheden i blusen, fordi det er en meget lækker kraftig bomuld. Jeg har påsyet blonder på ærmerne og nederst på blusen. I nakken har jeg syet en bort således, at blusen også er fin, når den hænger på bøjlen. Brystmål: 102. Længde: 64 cm. På grund af blonderne vil jeg anbefale, at du vasker blusen i en vaskepose og på 30 graders finvask.

Kan købes for kr. 175. Varenr.: 2021-02-64

Fra herreskjorte til damebluse

Jeg er sikker på, at der ligger mange herreskjorter i skabene rundt omkring, som enten er blevet umoderne, slidte eller for store eller for små. Min mand har i alle tilfælde en del hængende, og denne skjorte fejlede intet, bortset fra størrelsen, og derfor har jeg ændret den til en kortærmet bluse. Den har fået en smuk kinakrave og nogle sjove flagermusærmer. Stoffet er kraftigt og behøver ikke stryges. Mønsteret er en slags sildebensmønster. Brystmål: 114 cm. Længde: 69 cm. Skal vaskes på 30 grader finvask.

Kan købes for kr. 225. Varenr.: 2021-02-63

En enkel reparation der gav en ny bluse

En let og luftig bluse som er lidt gennemsigtig, og måske kræver en top indenunder eller en smuk BH. Stoffet var gået i stykker på et af ærmerne, som iøvrigt var 3/4 lange og med en knap. Jeg klippede derfor det nederste af ærmerne af, og påsyede i stedet en bort der matcher til den grønne farve i bunden af blusens mønster. Brystmål: 116 cm. Længde 63 cm.

Kan købes for kr. 250. Varenr.: 2020-02-09

To bluser blev til een

Her havde jeg 2 ens bluser. Desværre gik der hul på det ene ærme på den hvide bluse. Fordi bluserne er så bløde og dejlige at have på, så fandt jeg på, at kombinere bluserne. 100% bomuld. Brystmål: 102 cm. Længde: 65 cm.

Kan købes for kr. 295. Varenr.: 2020-02-10

Fra kort- til langærmet

Et eksempel på en meget enkel sort kortærmet bluse som har fået påsyet ærmer fra en anden sort bluse.  Mellem bluse og ærme er der isat et stykke sort blonde og ærmerne er forlænget med den samme blonde. Anvendelig både til et par cowboybukser eller til nytårsfest. Brystvidde: 104 cm (fra ærmegab til ærmegab). Længde 62 cm.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-13

Fra S og enkel bluse til M og sjov

Et eksempel på en hvid bluse som er blevet 1-2 numre større. Den hvide bluse danner bunden, og så har jeg tilføjet dele fra en anden bluse, som danner kant på den hvide bluse. Den hvide bluse er klippet op fortil, og isat en lynlås, som matcher i farven til det stof jeg har brugt som kant. Ryggen er ligeledes udvidet med det samme stof. Desuden har jeg isyet en blondebort i siderne, som gør blusen en anelse gennemsigtig her. Kraven er flettet af 3 lange stykker af det stof, der danner kant, og lukket med en sjov knap. Materiale: Bomuld, viscose. Brystvidde: 100 cm. Længde: 65 cm.

Kan købes for kr. 395 – varenr.: 2020-02-16