Bluser og toppe

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Bomuldsbluse

Denne bluse var oprindelig lukket fortil. Og så var den en meget stor størrelse. Den sad dårligt, og derfor har jeg klippet noget af siderne og syet den ind. Desuden har jeg indsat en rigtig sød lynlås, desværre er den ikke delbar i bunden. Under lynlåsen har jeg lagt en matchende bomuldsblonde.

Prisen er 95 kr. Varenr.: 2022-12-87. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO

Hjemmestrikket rullekravesweater

Lækker blød og vamset. 70% bomuld/30% uld. Brystmål: 102 cm. Længde 73 cm inkl. krave. Fra midt på nakke til slut ærme: 81 cm. Jeg er en str 42/44 og da trøjen giver sig, kan en 44/46 også sagtens passe den.

Du får den for garnets pris som er 375 kr. Varenr.: 2022-12-86. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO


Zebrastribet bomuldsbluse

Denne bluse var blevet slidt på halsudskæring, ærmer og kanten forneden. Men da den er let og sommerlig valgte jeg at hækle en kant på i velourgarn, istedet for at smide den ud. Bryst 100 cm. Længde 55 cm. Svarer til ca. en str. 38/40.

Kan købes for 35 kr. Varenr.: 2022-02-85. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO


Bomuldsbluse i jersey og bomuldscrepe

Denne bomuldsbluse er en kombination af en hættetrøje og en almindelig skjortebluse. Hættetrøjen er i jersey bomuld og skjorteblusen i en slags crepe bomuld. Hætte og ærmer er klippet af og ærmer, krave og lynlås fra skjorteblusen er påsat. Blondestykket forneden er fraklip fra midten af skjorteblusen. Svarer til en str. 42. Bryst 108 cm. Længde 67 cm. Kan gives sig på midterstykke. Vaskes på 30 grader finvask.

Kan købes for for kr. 115. Varenr.: 2022-02-78. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO

Fra Pashminasjal til bluse

Her har jeg taget et lækkert blødt Pashminasjal og klippet igennem. Så har jeg syet det sammen igen således, at der lige er plads til hovedet kan gå igennem. Siderne har jeg syet sammen med god plads til ærmehuller. Og nu har jeg en sjov bluse. Hvis du gerne vil have mere vidde eller længde, så kan du evt. sy flere sjaler sammen. Vidde 134 cm. Længde 120 cm uden frynser. Svarer til ca. str. 38/40. Læs mere om piratbukserne under BUKSER. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 45. Varenr.: 2020-02-49. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO

 Sort/brun kortærmet bluse i jersey

Bred sort blonde er indsat på ryg og forstykke således, at blusen er blevet flere numre større end oprindelig. Brystmål 130 cm. Længde 70 cm. Vaskes på 30 grader finvask i vaskepose for at skåne blonden. Svarer til ca. str. 40/42. Læs mere om nederdelen med varenr.: 2020-02-50 HER. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95. Varenr.: 2020-02-28. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.

Pinkplisséret bluse

Denne plissérede bluse gik op i plisséringen op. Istedet for at kassere blusen, klippede jeg blusen af lige over den ødelagte plissé. Et stykke broderi anglâise blev påsyet og nu har blusen fået et helt andet design.  Den er let og luftig, gennemknappet og kan bruges både med og uden top eller blot med en sød BH. Brystmål: 100 cm.  Længde: 69 cm. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for for kr. 75. Varenr.: 2020-02-70. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Rosafarvet bomuldsbluse med ny ryg

Et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen på en bluse, samt gøre den lidt mere spændende. Her har jeg indsat et nyt rygstykke. Jeg har dog bibeholdt størrelsen men hvis man ville øge størrelsen kunne man blot indsætte et større rygstykke og et tilsvarende stykke på forsiden. Her har jeg bibeholdt enkeltheden i blusen, fordi det er en meget lækker kraftig bomuld. Jeg har påsyet blonder på ærmerne og nederst på blusen. I nakken har jeg syet en bort således, at blusen også er fin, når den hænger på bøjlen. Brystmål: 102. Længde: 64 cm. På grund af blonderne vil jeg anbefale, at du vasker blusen i en vaskepose og på 30 graders finvask. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95. Varenr.: 2021-02-64. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.

Fra herreskjorte til damebluse

Jeg er sikker på, at der ligger mange herreskjorter i skabene rundt omkring, som enten er blevet umoderne, slidte eller for store eller for små. Min mand har i alle tilfælde en del hængende, og denne skjorte fejlede intet, bortset fra størrelsen, og derfor har jeg ændret den til en kortærmet bluse. Den har fået en smuk kinakrave og nogle sjove flagermusærmer. Stoffet er kraftigt og behøver ikke stryges. Mønsteret er en slags sildebensmønster. Brystmål: 114 cm. Længde: 69 cm. Skal vaskes på 30 grader finvask. Svarer til ca. str. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 75. Varenr.: 2021-02-63. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


En enkel reparation der gav en ny bluse

En let og luftig bluse som er lidt gennemsigtig, og måske kræver en top indenunder eller en smuk BH. Stoffet var gået i stykker på et af ærmerne, som iøvrigt var 3/4 lange og med en knap. Jeg klippede derfor det nederste af ærmerne af, og påsyede i stedet en bort der matcher til den grønne farve i bunden af blusens mønster. Brystmål: 116 cm. Længde 63 cm. Svarer til str. ca. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 75. Varenr.: 2020-02-09. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.

To bluser blev til een

Her havde jeg 2 ens bluser. Desværre gik der hul på det ene ærme på den hvide bluse. Fordi bluserne er så bløde og dejlige at have på, så fandt jeg på, at kombinere bluserne. 100% bomuld. Brystmål: 102 cm. Længde: 65 cm. Svarer til ca. str. 40/42. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95. Varenr.: 2020-02-10. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.

Fra kort- til langærmet

Et eksempel på en meget enkel sort kortærmet bluse som har fået påsyet ærmer fra en anden sort bluse.  Mellem bluse og ærme er der isat et stykke sort blonde og ærmerne er forlænget med den samme blonde. Anvendelig både til et par cowboybukser eller til nytårsfest. Brystvidde: 104 cm (fra ærmegab til ærmegab). Længde 62 cm. Svarer til ca. str. 42/44. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95. Varenr.: 2020-02-13. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.

Fra S og enkel bluse til M og sjov

Et eksempel på en hvid bluse som er blevet 1-2 numre større. Den hvide bluse danner bunden, og så har jeg tilføjet dele fra en anden bluse, som danner kant på den hvide bluse. Den hvide bluse er klippet op fortil, og isat en lynlås, som matcher i farven til det stof jeg har brugt som kant. Ryggen er ligeledes udvidet med det samme stof. Desuden har jeg isyet en blondebort i siderne, som gør blusen en anelse gennemsigtig her. Kraven er flettet af 3 lange stykker af det stof, der danner kant, og lukket med en sjov knap. Materiale: Bomuld, viscose. Brystvidde: 100 cm. Længde: 65 cm. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95 – varenr.: 2020-02-16. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Grå åndbar træningsbluse

Oprindelig var denne træningsbluse lukket men jeg har klippet den op foran og syet en lynlås i. Hvilket jeg efterhånden har gjort, ved mange af mine bluser og kjoler, fordi det er nemmere end at bakse dem over hovedet hver gang. Lækker og blød træningsbluse i en slags jersey stof og åndbart materiale. Bryst: 96 cm. Talje: 90 cm. Længde: 65 cm. Svarer til ca. str. 38/40.

Kan købes for 55 kr. Varenr.: 2022-02-75. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO


Langærmet strik af ren bomuld og 50% bomuld/50% uld

Det brune garn er 100% bomulds bouclé og den vinrøde stribe er 50% bomuld og 50% uld. Hvis du vasker den på 30 grader finvask bliver den tæt og hvis du vasker den på uldvask bliver den lidt mere løs i mønsteret. Jeg har vasket den på 30 grader finvask og begge farver holder fint facon og farve. Brystmål 96 cm. Længde 58 cm. Svarer til ca. str. 40. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 115. Varenr.: 2020-02-36. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Langærmet bomuldsstrik

Striktrøje af 100% bomuld a la May-flower kvalitet. Opskriften er min egen. Den er strikket med hulmønster på ryggen og på ærmerne. Lange ærmer med vidde forneden. Skulderbredde: 41 cm. Længde fortil: 60 cm. Længde bagtil: 70 cm. Brystvidde fra ærmegab til ærmegab 92 cm. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed. Ved 60 grader finvask bliver den mere tæt.

Kan købes for kr. 125. Varenr.: 2020-02-11. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Kortærmet bomuldsbluse

100% bomuldsbluse i samme garn og grønne farver som den langærmede ovenfor. Ærmerne er med samme hulmønster og er ¾ længde. Flot bred V-udskæring. Skulderbredde: 53 cm. Brystvidde fra ærmegab til ærmegab: 106 cm. Længde: 64 cm. Svarer til ca. str. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed. Ved 30 grader finvask bliver den mere tæt.

Kan købes for kr. 125. Varenr.: 2020-02-14. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Langærmet strik med flæsekrave

Denne bluse er et godt eksempel på, hvordan farvesammensætninger kan blive, når jeg strikker af mine garnrester. Det er altid sjovt, for det giver nogle sjove og uventede mønstre. Denne striktrøje er igen af 100% bomuld a la May-flower kvalitet. Den har en sød flæse-krave og vidde i ærmerne. Skulderbredde: 53 cm. Længde: 60 cm. Brystvidde fra ærmegab til ærmegab 108 cm. Svarer til ca. str. 42/44. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed. Ved 60 grader finvask bliver den mere tæt.

Kan købes for kr. 125. Varenr.: 2020-02-17. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Top af økologisk bomuld

Denne lette bluse er strikket af økologisk bomuld, som er kraftigere og blødere end det bomuldsgarn, jeg hidtil har brugt. I den nederste kant har jeg efterfølgende påsyet mønster i hånden, med samme garn som kanter hals og ærmer. Skulderbredde: 42 cm. Længde: 63 cm. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed.

Kan købes for kr. 115. Varenr.: 2020-02-15. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Sommerfuglebluse

Denne lette bluse er igen strikket af forskellige rester af bomuldsgarn som varierer i tykkelse og som dermed giver en flot effekt. Skulderbredde målt hen til hvor vingerne starter: 50 cm. Længde: 60 cm. Svarer til ca. str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed.

Kan købes for kr. 145. Varenr.: 2020-02-18. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page