FIES LOPPEMARKED/Flea Market

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Udover mine egne Redesigns, så har jeg været i skabe og skuffer og har fundet en del tøj, sko, tasker og frakker, som jeg ikke længere bruger. Men da jeg syntes det er for pænt til at redesigne, har jeg sat tingene til salg på Trendsales. Hvis du søger på “fiefit” finder du både FieFit Redesigns og alle de øvrige ting jeg har sat til salg. Nedenfor ser du en smagsprøve, men du finder også mokkakopper, køkkenmaskiner, smykker og meget andet.


Amsterdam skuldertaske

Kraftig læder. 2 udvendige lynlåslommer i taskens fulde bredde og 21 cm høj. Indvendig opdelt med lynlåsrum i taskens fulde bredde, Lynlåsrum på indersiden af tasken. Indvendigt rum til pæn stor mobil. Øsken i bunden af tasken til fastgørelse af nøgler etc. Ingen ridser eller tegn på brug, hverken udvendig eller indvendig i foret. Garantibevis medfølger idet tasken er fra marts 2021. Pris: 215 (nypris 1.499).

Link til Trendsales


Auluna pels og skindjakke

Ruskindsjakke. Længde 57 cm. Fra ærmegab til ærmegab og rundt 110 cm. Str. ca. 42/44. Pris: 45. Link til Trendsales.


Rulamsfrakke til mænd

Mærke: Tanns of Taunton, natural lambskin products. Mål fra ærmegab og rundt: 130 cm. Samlet længde fra krave og ned 92 cm. Ærmelængde fra syning på skulder 67 cm. To lommer i skind. Svendsen har stort set aldrig brugt den og den fremstår som ny. Pris: 250. Link til Trendsales.


Kopenhagen Fur, minkvest

Måler fra ærmegab til ærmegab og rundt 108 cm. Længde fra top krave til bund 69 cm. Indvendigt mål 112 cm. Svarer til en str. 38/40. Pris 195. Link til Trendsales.


Claire ruskindsnederdel

Ruskindsnederdel. Blød som vaskeskind. Længde 95 cm, kan afklippes i ønsket længde. Talje 80 cm. Bredde forneden 95 cm. Str. 38. Pris: 150. Link til Trendsales.


Paprika ruskinds bolero

Længde 45 cm. Trekvart ærmer. Str. 42. Pris: 70. Link til Trendsales.


Saki Puls ruskindsnederdel

Længde 58 cm. Talje 84 cm. Bredde forneden 57 cm. str. 40/42. Pris: 35. Link til Trendsales.


ecco ruskindssko

Str. 38. Hælhøjde 8 cm. Hælhøjde under svang 6,5 cm. Hæl og sål er stødabsorberende. Hælen er lysere end selve skoen. Pris 65. Link til Trendsales.