WORKSHOPS

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Da jeg altid har sat stor pris på vidensdeling, ved jeg, at det er en af de ting jeg vil savne fra mit tidligere job. Jeg elsker at lære nye ting, at få indtryk der pirrer min nysgerrighed, og som giver mig indblik i områder, som jeg ellers aldrig ville have stiftet bekendtskab med. Med mine kreative workshops, så er jeg sikker på, at jeg får dækket dette behov.


Hvor – hvordan – hvornår

I løbet af 2022 har jeg afholdt månedlige workshops her hos mig. Det har været rigtig hyggeligt, men nu er tiden inde til at prøve noget nyt.

I 2023 vil jeg istedet afholde online workshops efter behov. Min tanke er, at du har måske venner fordelt i hele Danmark, og måske udenfor Danmarks grænser, og I ses ikke så tit som du gerne vil. Her giver jeg dig mulighed for at mødes med dine venner via et Webinar, hvor vi kan se hinanden og høre hinanden samtidig med, at vi udveksler idéer og forhåbentlig får nogle gode snakke om stort og småt. Og så behøver vi ikke tænke på hverken transport, vejrproblemer, forkølelse eller Corona hensyn 🙂 Det er da en rar tanke, ikk?

Det eneste du skal gøre er, at sende mig en mail til fiefit@outlook.com eller SMS 4082 9038, og så aftaler vi en dag og et tidspunkt og hvilke deltagere du ønsker at jeg skal invitere. Så sørger jeg for at sætte webinaret op. Som udgangspunkt foreslår jeg, at vi anvender Skype. Det er nemt at tilgå både via computer og app, og så er det gratis.

Konceptet er det samme som da jeg afholdt fysiske workshops. Alle er velkomne til at nørkle med strikketøj, hækletøj, smykkedesign eller andre kreative sysler som kan give inspiration på kryds og tværs. Hvis du f.eks. har noget tøj, som du ikke nænner at smide ud, så lad mig se det på skærmen, så kigger vi på hvordan du redesigne det således, at du igen kan få glæde af dit tøj. Det er ikke altid, at det kræver ret meget. 

Frikvarter med strikke– og hækletøj og sjove grin.

Mine workshops er for dig, som mangler et sted til dels at dele ud af din kreativitet eller også til at få lidt inspiration fra andre kreative mennesker. Under alle omstændigheder vil jeg se frem til mange gode, sjove, alvorlige og givende snakke. Og forhåbentlig også nogle gode grin.

Inspiration til GDS

Et godt råd koster ingenting, og derfor vil det være sjovt, hvis du finder inspiration fra mine Redesigns, og vi så kan arbejde på det sammen. Og hvis du ikke har mod på GDS, så er du naturligvis velkommen til at købe et af mine færdige Redesigns.


Tilbage til forsiden * Return to front page