Events

*Read this page in english*

Da jeg er et meget udadvendt menneske, ved jeg, at en af de ting jeg vil savne fra mit tidligere job, er kontakten til mange mennesker. Og til forskellige mennesker.

Jeg elsker at lære nye ting, at få indtryk der pirrer min nysgerrighed, og som giver mig indblik i områder, som jeg ellers aldrig ville have stiftet bekendtskab med. Derfor har det været vigtigt, at finde en erstatning for den store kontaktflade jeg altid har haft. Med mine nørderi- og netværksdage samt temadage med forskellige gæstetalere, så er jeg sikker på, at jeg får dækket dette behov. Dertil kom, at jeg skulle lære at forholde mig til min frygt for at blive smittet med Corona og i den forbindelse erkende mine personlige grænser. Og her er jeg nødt til at være ærlig og loyal overfor mine egne følelser og har derfor besluttet, at mit hjem er åbent for dig, hvis du er vaccineret. På denne måde er det mit ønske, at sikre at vi alle kan føle os trygge, når vi er sammen. Især fordi jeg jo håber, at jeg kan samle, måske, 6 personer af gangen i min stue.

Hvis du skulle få lyst til at deltage, så hold øje med datoerne oplyst under fanen for henholdsvis mine kreative workshops og for mine gæstetalerevents

FieFit Redesign hjemmeparty

Kan du huske dengang vi afholdt Friendtex hjemmepartier? Hvis du er for ung til at have prøvet det, så kender du måske Tupperware parties? Friendtex er et tøjmærke og det eksisterer såmænd stadig, nu blot som onlinehandel. Jeg har afholdt Friendtex hjemmepartier og jeg har såmænd også gået model for veninder der har været Friendtex ambassadører. Det var altid både sjovt og hyggeligt og vi fik afprøvet de mest spøjse designs, som vi ellers aldrig var hoppet i. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at genoplive konceptet.

Du inviteres derfor til at afholde et FieFit Redesign hjemmeparty her hos mig. Hvis du kan invitere op til 4 gæster, dvs så vi bliver 6 ialt, så giver jeg en kop kaffe, te og en kande isvand. Du er velkommen til selv at medbringe vin, chips eller kage. Du og dine gæster skal så dykke ned i jeres garderober og tage det tøj med, som I ikke længere bruger. I løbet af et par timer vil jeg præsentere dig og dine gæster for nogle af mine redesigns. Det vil derefter inspirere jer til at finde på sjove redesigns af jeres eget tøj. Og det er altså ikke altid, at det kræver ret meget tid eller kræfter således, at I igen kan få glæde af jeres tøj.

Hvis du syntes om idéen, så lad mig høre fra dig. Så finder vi en hverdag fra kl. 14.00-16.30. Det eneste du skal sikre dig forinden, er at du og dine gæster er vaccineret.