EVENTS

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Da jeg altid har sat stor pris på vidensdeling, ved jeg, at det er en af de ting jeg vil savne fra mit tidligere job. Jeg elsker at lære nye ting, at få indtryk der pirrer min nysgerrighed, og som giver mig indblik i områder, som jeg ellers aldrig ville have stiftet bekendtskab med. Med mine kreative workshops, så er jeg sikker på, at jeg får dækket dette behov.


Corona hensyn

Du er hjertelig velkommen, såfremt du er frisk og rask og uden Corona symptomer. Såfremt smittetrykket stiger igen, eller vi pålægges nye restriktioner, så indretter vi os naturligvis derefter.


Kreative workshops i 2022

Som udgangspunkt afholdes mine workshops på den sidste mandag i hver måned og altid fra kl. 14.00-16.30.

  • # 12 – Mandag, 29.08.
  • # 13 – Mandag, 26.09.
  • # 14 – Mandag, 31.10.
  • # 15 – Mandag, 28.11.
  • # 16 – Mandag, 19.12.

Tilmelding til fiefit@outlook.com og/eller SMS til 4082 9038, gerne så tidligt som muligt.

Kreative sysler

Her er alle velkomne til at medbringe strikketøj, hækletøj, smykkedesign eller andre kreative sysler som kan give inspiration på kryds og tværs. Hvis du f.eks. har noget tøj, som du ikke nænner at smide ud, så tag tøjet med, så kigger vi på hvordan du igen kan få glæde af dit tøj. Det er ikke altid, at det kræver ret meget. 

Frikvarter med strikke– og hækletøj og sjove grin.

Mine workshops er for dig, som mangler et sted til dels at dele ud af din kreativitet eller også til at få lidt inspiration fra andre kreative mennesker. Under alle omstændigheder vil jeg se frem til mange gode, sjove, alvorlige og givende snakke. Og forhåbentlig også nogle gode grin.

Inspiration til GDS

Et godt råd koster ingenting, og derfor vil det være sjovt, hvis du finder inspiration fra mine Redesigns, og vi så kan arbejde på det sammen. Og hvis du ikke har mod på GDS, så er du naturligvis velkommen til at købe et af mine færdige Redesigns. 

Småt og hyggeligt

For at vi alle kan få udbytte af de guldkorn der dukker op, så bliver vi max 4 personer til mine kreative workshops. Og naturligvis også afhængig af Corona smittetryk m.m., således, at vi altid kan føle os trygge i hinandens selskab. Når du er tilmeldt, sender jeg dig en SMS reminder ugen før og dagen før. Og du må rigtig gerne give endelig besked ugen før. Naturligvis kan vi alle blive forhindret, men skulle jeg få flere tilmeldinger, udover det ønskede max-antal, så kan jeg evt. nå at invitere flere således, at vi bliver fuldtallige.    

FieFit Redesign hjemmeparty – afhængig af Corona smittetryk

Hjemmeparty udenfor dit eget hjem

Kan du huske dengang vi afholdt Friendtex hjemmepartier? Hvis du er for ung til at have prøvet det, så kender du måske Tupperware parties? Friendtex er et tøjmærke og det eksisterer såmænd stadig, nu blot som onlinehandel. Jeg har afholdt Friendtex hjemmepartier og jeg har såmænd også gået model for veninder der har været Friendtex ambassadører. Det var altid både sjovt og hyggeligt og vi fik afprøvet de mest spøjse designs, som vi ellers aldrig var hoppet i. Derfor kunne jeg godt tænke mig, at genoplive konceptet.

Frikvarter hvor vi inspirerer hinanden til at være kreative

Du inviteres derfor til at afholde et FieFit Redesign hjemmeparty her hos mig. Hvis du kan invitere op til 4 gæster, dvs så vi bliver 6 ialt, så giver jeg en kop kaffe, te og en kande isvand. Du er velkommen til selv at medbringe vin, chips eller kage. Du og dine gæster skal så dykke ned i jeres garderober og tage det tøj med, som I ikke længere bruger. I løbet af et par timer vil jeg præsentere dig og dine gæster for nogle af mine Redesigns. Det vil derefter inspirere jer til at finde på sjove Redesigns af jeres eget tøj. Og det er altså ikke altid, at det kræver ret meget tid eller kræfter således, at I igen kan få glæde af jeres tøj.

Tilmelding

Hvis du syntes om idéen, så lad mig høre fra dig. Så finder vi en hverdag fra kl. 14.00-16.30. Det eneste du skal sikre dig forinden, er at du og dine gæster er friske og raske og uden Corona symptomer.