Kreative workshops

Når vi er på den anden side af Corona, og jeg igen tør invitere gæster indendøre, så vil jeg invitere til  eftermiddagshygge. Du kan holde dig informeret enten via min hjemmeside, eller ved at tilmelde dig mine nyhedsbreve. Her er alle velkomne til at medbringe strikketøj, hækletøj, smykkedesign eller andre kreative sysler som kan give inspiration på kryds og tværs. Hvis du kan kniple ville det være fantastisk, hvis du har lyst til at vise os hvordan man gør.

Hvis du ikke allerede “nørder” med et håndarbejde, så bliver du måske inspireret af fanen herunder hvor jeg inspirerer dig til, at redesigne dit eget tøj. Hvis du f.eks. har noget tøj, som du ikke nænner at smide ud, men som du heller ikke kan passe længere, eller som du måske syntes er umoderne. Så kig på inspirationsbillederne eller tag tøjet med til en af mine workshop aftener. Så kigger vi på hvordan du igen kan få glæde af dit tøj. Det er ikke altid, at det kræver ret meget.

Mine workshops er for dig, som mangler et sted til dels at dele ud af din kreativitet eller også til at få lidt inspiration fra andre kreative mennesker. Under alle omstændigheder vil jeg se frem til mange gode, sjove, alvorlige og givende snakke. Og forhåbentlig også nogle gode grin.

Et godt råd koster ingenting, og derfor vil det være sjovt, hvis du finder inspiration på min hjemmeside, og vi så kan arbejde på det sammen.