Kreative workshops

Når vi er på den anden side af Corona, og jeg igen tør invitere gæster indendøre, så vil jeg invitere til  eftermiddagshygge. Du kan holde dig informeret enten via min hjemmeside, eller ved at tilmelde dig mine nyhedsbreve. Her er alle velkomne til at medbringe strikketøj, hækletøj, smykkedesign eller andre kreative sysler som kan give inspiration på kryds og tværs. Hvis du kan kniple ville det være fantastisk, hvis du har lyst til at vise os hvordan man gør. 

Hvis du ikke allerede “nørder” med et håndarbejde, så bliver du måske inspireret eller også har du bare behov for en snak om stort og småt; fagligt såvel som privat. Og jeg ved godt, at det kan være svært, at afse tid til at være hjemmefra i en travl hverdag.  

I de mange år jeg har været på arbejdsmarkedet, har jeg stort set altid været med i et eller flere faglige netværk. Nogle gange i arbejdstiden og andre gange udenfor arbejdstiden. De har altid været givende, både på det faglige og det personlige plan. I alle tilfælde for en tid. For jeg har erfaret, at i takt med at man ændrer prioriteter, job eller arbejdsopgaver, så skifter man også netværk. 

Så dette tilbud er for dig, som mangler et sted til dels at dele ud af din kreativitet eller også til at få lidt inspiration fra andre kreative mennesker. Under alle omstændigheder vil jeg se frem til mange gode, sjove, alvorlige og givende snakke. Og forhåbentlig også nogle gode grin. 

Et godt råd koster ingenting, og derfor vil det være sjovt, hvis du finder inspiration på min hjemmeside, og vi så kan arbejde på det sammen.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller ting som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt