Kimono etc

Tunika eller kjole

En superlækker strikbluse har fået nyt liv ved at kombinere den med en bomuldssommerkjole. Strikblusen er klippet på skrå og sommerkjolen er klippet af på midten og på skrå. Således er længden ens hele vejen rundt. Sammensyningen har jeg desuden markeret med sjove træknapper. I venstre side af kraven har jeg indsat en lynlås i hvid og guld dels for at gøre det lettere at få trøjen på og dels for at give mulighed for, at lade den stå åben, måske isat en sjov broche på forsiden. Sommerkjolen er i to lag og i crepet bomuld. Strikblusen er tynd og fin, gætter på, at det er en blandingsuld som er påsyet perler i samme farve som blusen. Brystmål: 104 cm. Mål ved spidsen af striktrøjen og tværs over: 130 cm. Længde: 100 cm. På grund af striktrøjen anbefaler jeg, at den vaskes på uldprogram og gerne i vaskepose på grund af perler og knapper. Husk at lyne lynlåsen inden vask.

Kan købes for kr. 275. Varenr.: 2021-02-66

Silke kimono

Denne kimono er skræddersyet i Thailand, og lavet af silke udvendig og af bomuld indvendig. Den har 2 lommer både ud- og indvendig. Det traditionelle revers er udskiftet med lynlås og bindebælte, der kan bruges efter behov.  Skulderbredde 122 cm og brystvidde 128 cm. Længde: 128 cm.

Kan købes for kr. 595. Varenr.: 2020-02-02

Sjalsbluse/kimono onesize

Sammensat af afklip fra vores stuegardiner og blonder købt på et kræmmermarked. Længde 89 cm. Samlet bredde 150 cm. Velegnet til både den lille størrelse der gerne vil syne af lidt mere, til en stor størrelse der gerne vil prøve at slippe den sorte storskjorte, og til alle der elsker blonder og det feminine. Jeg har påsyet knapper for at markere overgangen til ærmerne, og de kan enten fjernes eller justeres til den ønskede størrelse. Husk; at oldemors kniplingedug eller gardiner også kan bruges til noget tilsvarende eller en nederdel eller en bluse eller ….

Kan købes for for 495 kr.   Varenr.: 2020-02-07

Hold øje med denne side, for jeg har mange gode idéer som denne til mine mange pashminasjaler. Eller du kan vælge at abonnere på mine nyhedsbreve, og så er du den første der får besked, når jeg har lavet flere ting.