Kimono etc

Silke kimono

Denne kimono er skræddersyet i Thailand, og lavet af silke udvendig og af bomuld indvendig. Den har 2 lommer både ud- og indvendig. Det traditionelle revers er udskiftet med lynlås og bindebælte, der kan bruges efter behov.  Skulderbredde 122 cm og brystvidde 128 cm. Længde: 128 cm.

Kan købes for kr. 595. Varenr.: 2020-02-02

Sjalsbluse/kimono onesize

Sammensat af afklip fra vores stuegardiner og blonder købt på et kræmmermarked. Længde 89 cm. Samlet bredde 150 cm. Velegnet til både den lille størrelse der gerne vil syne af lidt mere, til en stor størrelse der gerne vil prøve at slippe den sorte storskjorte, og til alle der elsker blonder og det feminine. Jeg har påsyet knapper for at markere overgangen til ærmerne, og de kan enten fjernes eller justeres til den ønskede størrelse. Husk; at oldemors kniplingedug eller gardiner også kan bruges til noget tilsvarende eller en nederdel eller en bluse eller ….

Kan købes for for 495 kr.   Varenr.: 2020-02-07

Hold øje med denne side, for jeg har mange gode idéer som denne til mine mange pashminasjaler. Eller du kan vælge at abonnere på mine nyhedsbreve, og så er du den første der får besked, når jeg har lavet flere ting.


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english