BLOG

Read this page in english


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Denne side: Januarmartsapril – maj – juni


August 2022

Sociale medier

Hvis du er på LinkedIn, har du måske bemærket den seneste dialog der har været omkring formålet med mediet. Nogle syntes pludselig, at det er naturligt at anvende LinkedIn som datingsite, politikere har lavet opslag herinde og har i nogle tilfælde fået én over næsen, fordi LinkedIn brugere mener, at politiske opslag hører hjemme på Facebook. Andre har kommenteret, at sportsbegivenheder eller opslag om krigen i Ukraine ligeledes hører hjemme på Twitter eller Facebook.

Alt dette har fået mig til at genoverveje min tilstedeværelse på LinkedIn. Ikke mindst efter, at jeg ikke længere er på arbejdsmarkedet, men fordi jeg hører til dem der opfatter LinkedIn som et fagligt netværk og ikke en Facebook ver2. Jeg nedlægger ikke min LinkedIn profil, men sætter den blot på stand-by.

Der er formentlig mange gode begrundelser for, hvorfor vi hver især vælger lige netop de Sociale medier, som vi nu engang gør. Og sådan bør det også være. Hvis du ønsker at følge FieFit Redesign, så har jeg følgende muligheder til dig:

Klik og køb via Trendsales

Og i dag har du – endelig – mulighed for at vælge ”klik og køb” på alle mine Redesigns. Det er jeg rigtig glad for, og jeg håber, at det gør min hjemmeside mere levende og interes­sant. Linket fører dig direkte over til Trendsales, og derefter vil både forsendelse og betaling foregå trygt og sikkert jf Trendsales set-up. For både dig og mig. Alle mine priser er faste, og jeg er stolt over at kunne fortælle dig, at jeg allerede har solgt to Redesigns fra Trendsales. Og køberne har vendt tilbage til mig med en 😊

Din personlige tøjguide

Som supplement til min størrelsesguide, så er du velkommen til at sende mig dine mål og lidt om hvilken slags tøj du er interesseret i; kjole, bukser, overtøj, huer, vanter etc. Så sender jeg dig efterfølgende et link til lige præcis de FieFit Redesigns der passer dig.

Mit nye vidunder af en symaskine

Efter at jeg har fået lavet ”klik og køb”, er jeg nu gået i gang med at lære min nye sy­ma­skine at kende. Den var monteret med både under- og overtråd fra fabrikken, og derfor kunne jeg tyvstarte med at omsy nogle ærmer på en af mine egne bluser. Dernæst lavede jeg en ny linning på en af mine egne nederdele.  

Den næste opgave bestod i at overføre 60 metalspoler til nye plastik­spoler til undertråd. Og selvom der findes en god dansk manual med billeder, så har jeg fundet nogle YouTube videoer, som er rigtig gode og som viser helt tæt på, hvordan man bruger symaskinen. Der er en markant forskel på den gamle mekaniske og til denne som er digital. Og jeg glæder mig til at lære den bedre at kende.

Og så må jeg igen fremhæve Symaskineshoppen i Roskilde, hvor jeg har købt sy­ma­ski­nen. De er altid hjælpsomme på telefonen og desuden har de jævnlige sykurser, eller må­ske rettere sycaféer, hvor man kan medbringe sin egen symaskine og få lidt inspi­ration fra de andre deltagere.

Biltasker

I sidste uge havde jeg besøg af en bilejer, som ønskede at få specialfremstillet tasker til sin Porche 944. Pyha, det er en lækker bil 😊. Vi fik taget mål og talt om materialer og design. Nu er aftalen, at jeg skal lære min nye symaskine at kende, og så skal jeg sy nogle nye biltasker til vores egne ferier. Når de er færdige, så får vi se om designet også bliver godkendt til Porche-ejerens helt specielle baga­gerum. Det bliver spændende.

Curve og plus size

Jeg har bemærket, at der er stor interesse, når jeg uploader billeder af mine Curve og plus size Redesigns. Selvom jeg godt ved, at der er kommet mange forretninger og online­bu­tikker med fokus på Curve og Plus size, så håber jeg, at du vil dele nogle af mine opslag enten fra Instagram eller fra min hjemmeside, i fald du kender qvinder der bruger Curve og Plus size, og som også gerne vil skåne miljøet og gå i genbrugstøj. Og det glædede mig også, at jeg – via Trendsales – fik solgt den skønne stortrøje jeg selv havde strikket.

Petite

Det samme gælder for de qvinder som bruger Petite størrelse. Dvs fra str 34 og ned. Del endelig også mine billeder, hvis du kender nogle i denne størrelse, der kunne være inter­esseret.

Workshops

Hvis du bliver inspireret af ovenstående, og har noget tøj du ikke går med mere, og du har brug for lidt inspiration til at få det redesignet, så kunne det da være hyggeligt, hvis en af workshop datoerne passer ind i din kalender. Og hvis datoerne passer dårligt, så er du altid velkommen til at kigge forbi, du skal blot lige ringe og lave en aftale i forvejen. Og hvis det heller ikke er muligt, så send mig nogle billeder, så kan vi maile eller tale sammen på telefon eller Skype. Et godt råd koster in­genting. 

www.fiefit.dk er tosproget

Husk, at du altid kan dele min hjemmeside med familie og venner udenfor Danmark, idet jeg gør meget ud af, at lave engelske oversættelser af alle siderne.

Hvis du ikke længere ønsker, at modtage mine nyhedsbreve, så send mig blot en mail: fiefit@outlook.com, hvorefter jeg streger dig af listen.

Pas på dig.

Mange kærlige hilsner FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


Juni 2022

Nye priser

Som nævnt i maj bloggen, så har jeg nu justeret alle mine priser. De kan nu ses både her på min hjemmeside, på min Instagram og Twitter profil samt på Trendsales, hvor jeg også er ved at uploade alle mine Redesigns.

Klik og køb via Trendsales

Og netop fordi mine Redesigns kommer til salg på Trendsales også, så kan jeg lave en klik og køb funktion på min hjemmeside. Smart, ikk? På den måde er det nemt at købe online og Trendsales udregner forsendelsesomkostningerne, som pålægges køber. Egentlig lidt det samme, som når vi bestiller varer online på alle andre hjemmesider. Og det allerbedste er, at jeg føler mig tryg ved dette set-up. Dels fordi der ikke lægges op til, at prutte om prisen, som det sker på DBA, Facebook market etc., og dels fordi jeg ved, at når jeg får besked fra Trendsales om, at der er en køber til mine Redesigns, så foregår de økonomiske transaktioner via Trendsales og dermed er sikkerheden i top.

YouTube

Jeg har ikke opgivet drømmen om, at linke til små videoer ud for mine Redesigns. Men når jeg kigger på de danske YouTube videoer der ligger der i dag, og som omhandler præsentation af genbrugstøj der er Redesignet, så er det lige en tand for poppet for mig. Det ser ud til, at det kun er meget unge piger og der går lidt for meget selfie og lidt for meget fnis og fniller. Til gengæld, når jeg kigger på de engelske YouTube videoer om samme emne, så er det meget mere min stil. Ikke nødvendigvis kedeligt men meget mere informativt og professionelt. Så når jeg lige har fundet den form, jeg kan se mig selv i, så hører du nærmere. Og hvis du har idéer og/eller erfaring med dette, så sig endelig til.

Størrelsesguide

Er nu opdateret og findes på både dansk og engelsk.

Nyheder

Jeg opdaterer min blog med nyheder sådan cirka hver måned. Og i den forbindelse sen­der jeg et link til min blog i en mail. Hvis du endnu ikke er på listen, eller gerne vil fra­mel­des, så send mig et par linier til fiefit@outlook.com. Hvis du hellere vil have en SMS, så kan det også lade sig gøre, du siger bare til.

Du er også MEGET velkommen til at videresende denne mail, såfremt du kender nogle der måtte være interesseret.

Pas på dig.

Mange kærlige hilsner FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


Maj 2022

Nye priser

Det var rigtig svært, at prissætte mine Redesigns, da jeg startede i 2018. Dengang var der heller ikke så mange, der lavede det samme som jeg. Siden da, er der kommet mange kreative mennesker til, som også ”up­cycler”/redesigner genbrugstøj. Og sjovt nok, så er netop genbrugstøj og upcyclet tøj, blevet meget billigere siden jeg startede. Hvorimod stort set alle andre priser er røget i vejret.

Jeg har nu tilrettet mine priser således, at de ligger på niveau med noget af det, som jeg kan se på Insta-gram og Twitter. Der er sandelig også nogle der tager godt for sig af retterne, men jeg vil hellere have mere flow i mit salg.

Nu har jeg lavet tre store ændringer.

  1. Øverst på hver side, har jeg lavet et link til index og en guide til hvordan man læser min hjemme-side. Og næh nej, det er ikke fordi jeg tror, at mine læsere er mindre intelli­gente, men min hjemme-side er bygget sådan op, at man skal dobbelt klikke på hvert hovedafsnit, for at få min forklaring og min idé med de følgende sider, og det tror jeg ikke alle lige har gennemskuet.
  2. Dernæst har jeg nedsat alle mine Redesigns med 50-75% og fjernet alle rabatter, for de fremgik ikke, med mindre man læste min blog, og det er jo ikke alle der når derind.
  3. Sidst men ikke mindst, så har jeg gjort opmærksom på mine sidegevinster. Der er indsat et link til dem, efter hver pris. For selvom det står anført under salgs- og leveringsbe­tingelser, så er det jo ikke sikkert, at alle læsere lige kommer derind, når man bare lige skal surfe lidt.

 Curve og plus size

Og så lykkes det mig endelig, at finde en skøn Curve og Plus size model. Nyd de skønne billeder – og Redesigns – under Curve og Plus Size.

Produktion i systuen

Selvom jeg, som nævnt i min blog fra april, har fået ny symaskine, så har jeg brugt al min tid på at opdatere min hjemmeside. Der mangler nogle få opdateringer i min størrelses­guide, men de kommer i den nærmeste fremtid.

Fies kræmmermarked

Lige om lidt kommer der et nyt hovedafsnit der kommer til at hedde ”Fies kræmmermar­ked” Herinde vil jeg sælge alt andet end mine Redesigns. F.eks. alle de ting, som jeg også har sat til salg på www.trendsales.dk Det være sig frakker, støvler, tasker m.m., som vi ikke længere bruger. Jeg indsætter link til Trendsales således, at du enten kan købe dem via Trendsales, eller du kan spare fragten og komme forbi herhjemme og hente dem. Hvis du skulle blive fristet 😊

Nyheder

Jeg opdaterer min blog med nyheder sådan cirka hver måned. Og i den forbindelse sen­der jeg en hilsen på mail. Hvis du endnu ikke er på listen, eller gerne vil frameldes, så send mig et par linier til fiefit@outlook.com, hvis du gerne vil inspireres indimellem.

Pas på dig.

Mange kærlige hilsner FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


April 2022

Så skete det, som jeg har frygtet længe!

Min gamle symaskine gav op. Efter mere end 50 år på bagen, så ville det ikke kunne betale sig, med endnu en dyr reparation i forhold til at investere i en ny. Og jeg havde jo nok på fornemmelsen, at den levede på lånt tid. Derfor blev det til en ny Husqvarna men sikke et vidunder 😊 Og hold nu op, hvor bliver det bare fantastisk at lære den at kende. Og sikken masse nye ting jeg kan begynde at lave. Nu har jeg bare lige 64 sider manual og så skal jeg til at øve mig. Så der går lige et stykke tid, før jeg kommer op i fulde omdrejninger igen. Heldigvis har jeg en del som alligevel skal sys i hånden hvorimod pude- og havehyndebetræk kommer til at vente lidt.

Og hvis du har en symaskine selv, og ikke allerede har en god reparatør og et sted du kan komme af med alle dine spørgsmål, så tillad mig at anbefale Symaskineshoppen i Ros­kil­de. Udover at indeha­verne er både hurtige og dygtige til at reparere, så er de også meget villige til at give gode råd om både symaskiner, tråd og meget andet. Hver gang jeg har besøgt dem, har de siddet med en kunde og dennes symaskine og givet gode råd. De har desuden en sycafé, hvor du kan medbringe din egen symaskine og udveksle erfaringer med andre syglade mennesker. Når jeg har øvet mig lidt her­hjemme på min nye symaski­ne, er det i alle tilfælde planen, at deltage i nogle af disse sycafé møder, for at lære lidt flere tips og tricks.

Forårsrabatter

20% rabat på alt overtøj og strikvarer samt 15% rabat på øvrige varer frem til 1. juni. Husk at vælge sidegevinst. Se udvalg under STRIK og OVERTØJ og alt strik under CURVE OG PLUS SIZE

Seneste Redesigns

Det har været sjovt at forvandle den første Svendsens gamle jakker. Og nu er jeg halv­vejs med den næste. Jeg gætter på, at størrelsen passer til en str. 44-46. Og heldigvis er det noget jeg skal sy i hånden, så de bliver ikke forsinket mens jeg lærer min nye symaskine at kende. Den første jakke finder du under JAKKER, KIMONO ETC .

Sofapuder

Mine 6 sofapuder er færdige og leveret til en tilfreds kunde. Billeder og detaljer finder du under TIL­BEHØR/Accesories og Betræk til havehynder og sofapuder.

Forårsrengøring

Klør det ikke i fingrene efter at komme i haven? I Påsken fik vi vasket vores havemøbler af, hynderne er luftet og sydterrassen er fejet og klar til brug. Og mens jeg skriver denne blog, sidder jeg for første gang netop på sydterrassen i vores hængesofa og nyder det gode vejr. Hvis dine havehynder er falmede eller betrækket er tyndslidt, så overvej mulig­heden af, at give dem et nyt betræk. Hvis du er bare en smule ferm med en symaskine, og kan finde lidt stofrester, så kan du friske op på farver og indretning, på en nem og hurtig måde. Jeg er selv sluppet rimeligt godt fra, at sy nyt betræk til vores havehynder.

Billeder og inspiration finder du under TILBEHØR/Accesories og Betræk til havehynder og sofapuder. Jeg hjælper gerne, hvis du går i stå, eller hvis du ønsker jeg syr dem for dig, når jeg liiiige har lært min nye symaskine at kende.

FieFit på Trendsales

Pyha, jeg har sommerfugle i maven. Som supplement til min hjemmeside, Instagram, Twitter og LinkedIn, så har jeg i dag sat alle mine bluser til salg på www.trendsales.dk De kommende dage vil jeg uploade alle mine Redesigns derinde, og så må vi se hvad det fører med sig. Hvis du ikke har kendskab til Trendsales, så syntes jeg du skal dykke lidt ned i deres koncept. Efter min mening, giver det større tryghed end f.eks. DBA og Gul&­Gratis bl.a. fordi sælger ikke skal tænke på fragt og fordi du kan vælge fast pris hvilket vil sige omgående handel. Det sørger Trendsales for sammen med køber. Og der findes natur­ligvis også en app til Trendsales. Jeg har også sat en del andre ting til salg derinde, såsom sko, støvler, tasker og frakker. Indimellem tilbyder Trendsales fragtfri perioder, hvilket du får besked om ligeså snart du opretter din profil derinde.

Nyheder

Jeg opdaterer min blog med nyheder sådan cirka hver måned. Og i den forbindelse sen­der jeg en hilsen på mail. Hvis du endnu ikke er på listen, så send mig et par linier til fiefit@outlook.com, hvis du gerne vil inspireres indimellem.  

Pas på dig.

Mange kærlige hilsner FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


Marts 2022

Slutspurt af mine vinter Redesigns

Slutspurt i min vinterkollektion af strik og overtøj. Du får 15% rabat på alt overtøj og strik frem til 1. maj. Husk at vælge sidegevinst. Se udvalg under STRIK og OVERTØJ og alt strik under CURVE OG PLUS SIZE

Nye workshop datoer

I starten af året lagde jeg ”rullende” ugedage op, men det er nu ændret til den sidste mandag i hver måned. Som nævnt er der kommet gang i mine workshops og det har været rigtig hyggeligt hver gang. Vi har max været 4, inkl mig selv og det er passende, for at vi alle kan deltage i den samme snak. Og da vi talte om hvordan mine workshop-gæster nemmest ville kunne plan­lægge deltagelse i mine workshops, så var der enighed om en fast ugedag og et interval, der er nemt at huske. Som sagt, så gjort. Der er få undtagelser henover året, men ellers holder vi os til sidste mandag i hver måned.

Nogle gange vil deltagerne modtage en lille opgave inden workshoppen; noget man skal medbringe og som vi skal arbejde med. Hvis man har lyst. Til workshoppen på mandag regner jeg med, at vi skal tegne med akryltusser på eengangsflasker 😊

Tilmelding gerne et par dage i forvejen: fiefit@outlook.com og mobil 4082 9038. Ses vi?

Opdateret størrelsesguide

Jeg er meget stolt af min nye størrelsesguide. Nu kan du gå ind og finde præcis din størrelse, og så er der link til de specifikke Redesigns, som du kan passe. Med dette nye set-up, er det også meget lettere, at bestille online uden at risikere, at få en forkert størrelse. Selvom jeg naturligvis altid vil sætte stor pris på dit besøg.

Instagram debut

Som tidligere nævnt, er FieFit Redesign synlig på www.fiefit.dk, Twitter, Pinterest og LinkedIn. Jeg får jævnlig information fra Google om, at der er pænt mange besøgende på min hjemme­side og jeg får mange ”likes” og © på Twitter og LinkedIn. Det er jeg superglad for, og nu håber jeg, at der også kommer kunder, eller måske deltagere i mine workshops 😊

Det har vist sig, at alle de kreative mennesker jeg har fundet på Twitter, og som ”liker” mine opslag, kommer fra England, Holland, USA, Tyskland m.m., Og det er skønne, sjove og kre­ative mennesker, hvorfra jeg får masser af god inspiration. Men forståeligt nok, kommer disse læsere ikke lige forbi til en snak. Udfra mine erfaringer indtil nu, så lader det til, at danskerne mere er til Instagram.

Pyha, Instagram (som er ejet af Facebook og som ikke er min kop te) det er en stor mundfuld for mig. Men som en klog mand engang sagde ”If you can’t beat them, join them”. Og da en af mine egne leveregler er ”Hvis du gør som du plejer, får du det som du plejer” – ja, så må jeg jo erkende, at da jeg ikke vil have det som jeg plejer, så må der ske noget andet.

Så – hold nu fast, for bare få dage siden genoplivede jeg min profil på Instagram. Og pr. dd har jeg 12 følgere – whaba? Jeg skriver genoplivede, for rent faktisk oprettede jeg min profil tilbage i 2018 da jeg tog Iværksætteruddannelsen. En af deltagerne hjalp mig, men jeg er bare aldrig kommet i gang med at bruge den. Udover slægtsskabet med Facebook, så er en anden årsag til min tilbageholdenhed, at det er vigtigt for mig, at vise både før og efter billeder. Ellers giver mit koncept ikke mening. Dermed tager mine uploads mere form af collager, og kommer til at bestå af flere billeder pr. upload. Og min tanke er, at de ikke er ligeså lækre, som når man kun har eet billede af gangen. Men nu må vi se hvordan det går. Jeg kan i alle tilfælde se, at hvis jeg f.eks. Googler #upcyclingclothes – så kommer FieFit op meget hurtigt. Og # er også noget jeg skal lære. Indtil videre har jeg lagt en del # på min hjemmeside og det er også dem jeg uploader efter mine billeder på både Twitter og Instagram.

Seneste Redesigns

Jeg har lavet en sjov kombination af en Friendtex hættetrøje og en skjortebluse. Og den var virkelig sjov at lave. Det var som om idéerne kom undervejs. Og nu er jeg i gang med ”femi­nisere” en af Svendsens gamle jakker. Jeg tror i alle tilfælde, at der er for mange blonder og flæser til, at jeg kan sælge den til en mand 😊 Glæd dig til den, og hvis du kan lide den, så kan du glæde dig over, at der er én mere på vej bagefter. Og jeg gætter på, at det bliver en Curve og Plus Size.

Indimellem har jeg fået en opgave på 6 sofapuder. Og det er også en sjov opgave, for jeg fik eet stort stykke stof og opgaven lød på to store og 4 mindre sofapuder. Jeg har fået frie hænder til design og næsten frie hænder til størrelserne. Inden jeg gik i gang, fik kunden et udvalg af stoffer til at lave lidt pynt på puden, og nu hvor stoffet er valgt, så er jeg gået i gang. Og det ser ud til, at der kan blive flere puder end forventet. Under alle omstændigheder er der lidt ekstra stof jeg kan øve mig på.

Jeg glæder mig til at uploade billeder af de færdige sofapuder.

Corona restriktioner

Jeg har ændret på mine anbefalinger om, at jeg forventer, at du er vaccineret, hvis du kommer på besøg. Pyha, det var i forvejen svært, at skulle skrive. Nu er smittetrykket så lavt og både Svendsen og jeg har fået alle 3 stik. Så du er hjertelig velkommen, såfremt du er frisk og rask og uden Corona symptomer. Jeg er stadig ikke på hverken håndtryk eller knusere, men alene det, at vi nu kan begynde at være sammen med andre mennesker, det gør jo en verden til forskel. Såfremt smit­tetrykket stiger igen, eller vi pålægges nye restriktioner, så indretter vi os naturligvis derefter.

Jeg håber du nyder forårets komme, og at du har skønne ferieplaner at se frem til. Vi vover igen det ene øje og har bestilt ferie for i år. Det er 3. gang vi gør forsøget, lad os håbe, at 3. gang er lykkens gang.

Pas på dig.

Mange kærlige hilsner FieFit Redesign

Janeth Svendsen


2022

Godt nytår til dig og dine

Du og din familie ønskes et rigtig godt og glædeligt nytår 2022. Og jeg håber af hele mit hjerte, at vi finder en balance i livet, som også viser os vejen til et liv med Corona. For noget tyder på, at denne virus er kommet for at blive. Igennem livet har jeg lært, at det ikke nytter at stikke hovedet i busken, og lade som om, at alt er rosenrødt. Når det ikke er det. Istedet har jeg lært, at give plads til de svære ting, det være sig helbredsmæssige udfordringer, arbejdsmæssige- eller helt personlige. Lidt ligesom en ubuden gæst som vi bare placerer ovre i hjørnet mens vi andre danser videre. Jeg siger ikke, at jeg altid lykkes med denne strategi men når det lykkes, så er det rigtig fint.

2022 tiltag

Nu har vi taget hul på 365 dugfriske dage, og selvom jeg ikke har nogen nytårsfortsætter, så har jeg dog én plan som jeg allerede nu vil søsætte. Og her kommer du ind i billedet 😉 Bare rolig, det kræver hverken arbejde eller penge fra din side 😉 

Efter min Iværksætteruddannelse i efteråret 2018, var det tanken at oprette en virksomhed med CVR-nr., regnskaber m.m. Men i løbet af det næste års tid, besluttede jeg, at det skulle være en hobby og ikke en virksomhed med forpligtelser, deadlines og ansvar. 41 år på arbejdsmarkedet måtte være nok og i stedet havde jeg lyst til at tage mere afslappet på min tid og min energi. Jeg elsker at bruge tid i min systue på at give brugt tøj et nyt liv. Jeg kalder mine kreationer for Redesigns, andre kalder det upcycling. Samtidig har jeg nydt at både oprette og forfine min hjemmeside www.fiefit.dk  

FieFit Redesign på sociale medier

Udover hjemmesiden er FieFit Redesign synlig på TwitterPinterest, Google via hjemmesiden og naturligvis LinkedIn. Senest har jeg oprettet en profil på Trendsales og håber, at kunne etablere endnu en salgskanal derigennem. Og sidst men ikke mindst, så vil jeg også oprette en YouTube kanal i løbet af 2022. Her vil jeg fortælle om mine færdige Redesigns, og indimellem også lave guides til hvordan de bliver lavet.  

Klik og køb – lige ved og næsten

Det er nu muligt, at bestille mine Redesigns online. Indtil videre via mail eller telefonbestillinger, men jeg prøver at få lavet en ”klik-og-køb” facilitet på hjemmesiden. Hvis du er romsmester på blød bane i klik-og-køb på WordPress hjemmesider, så sig endelig til 😉 Jeg har ellers holdt mig tilbage fra dette, fordi mine Redesigns jo ikke just overholder europæiske standardmål. På den anden side, så oplyser jeg alle mål i cm, og det burde egentlig gøre det nemmere at finde lige præcis den rette størrelse. 

Alsidige opdateringer på min blog

En anden ting jeg er temmelig stolt over, er min blog. Formålet er, at fortælle om nye Redesigns, hvordan det går på mine workshops men også en hel masse om stort og småt. Har du f.eks. tænkt over hvilke udfordringer et slips har? Nej, vel. Men det har jeg. Prøv at dykke ned i den historie i min blog fra 2020, se nedenfor. I Magasinet LIV faldt jeg over en artikel, hvori Lea fortæller om hvordan det er at være en Curve og Plus Size. Og selvom du måske ikke er en sådan størrelse, så er artiklen tankevækkende. Den kan du læse om i min blog fra 2021, se nedenfor. Eller har du tænkt over hvor mange livsafsnit vi har i dag? Barn – voksen – gammel, nej vel? Vi er oppe på 5, og det kan du læse mere om i min blog fra 2019, se nedenfor.

Kreative workshops 

Mine workshops er også kommet godt i gang henover efterår og vinteren 2021. Så godt, at jeg har fået mod på at fortsætte, og derfor har jeg lagt nye datoer ud på min hjemmeside. Og jeg har allerede fået tilmeldinger 😊 For at vi alle kan føle os trygge på mine workshops, har jeg besluttet, at vi max skal være 4 personer hver gang. Samtidig kræver jeg, at vi alle er både vaccineret og testet forinden. Og da det er tydeligt, at vaccinationerne kan skille vandene, så har jeg gjort mig umage, med at beskrive mine tanker herom på min hjemmeside. Og indtil videre har alle taget positivt imod det. 

Nyhedsbreve

I mine bestræbelser på at optimere synligheden af mine Redesigns, er det mit mål at udsende en mail i ny og næ. Afsenderen vil da være: fiefit@outlook.com. Heri vil der blot være et link til mit seneste blogindlæg. I bloggen vil jeg linke til nyhederne på hjemmesiden. Jeg vil ikke spamme din inbox, til gengæld slipper du for en masse opslag fra mig på Facebook 😊 Alternativt kan du følge mig på Twitter og LinkedIn og lige om lidt på YouTube. Hvis det er muligt, at følge en hjemmeside, så vil jeg informere herom på min blog. Jeg håber, at du har lyst til at være en del af mit lille projekt, og i så fald skal du blot sende mig et par ord til fiefit@outlook.com. Det er meget sjovere, når jeg ved der er nogle der følger med i hvad jeg laver i FieFit Redesign. Og hvis du ikke har lyst, så vil jeg da blive ked af det, men naturligvis vil jeg respektere det.  

Et langt tilløb

Det har taget mig 1.193 dage, at nå hertil. For så mange dage er det siden min sidste officielle arbejdsdag i Nordea. Og hold nu fest, der er sket meget siden da. Heldigvis nyder jeg stadig livet med hr. Svendsen og Maggie, vores skønne hus og have. Og til sommer håber jeg, at vi igen kan ses – måske her i haven, måske et andet sted? 

Pas på dig og dine. 

Til- og afmelding af nyheder

Send blot en mail til fiefit@outlook.com og skriv “ja tak” eller “nej tak”