Nederdele

Nederdel af to par slidte bukser

Min mands aflagte bukser af lækker bomuldskvalitet er klippet op og vendt på hovedet. Derved anvendte jeg det mindst slidte af bukserne. Lynlåslomme påsyet foran. Tovejs gennemgående lynlås som giver mulighed for at lave slids foran. Lige nu er den nederste kant helt rå. Den kan vedblive at være rå, eller du kan vælge hvor meget den skal lægges op. Måske vil du have en blonde på forneden, og måske skal den fortsat være rå. Du bestemmer. Nuværende længde 77 cm. Talje 120 cm. Vaskes på 30 grader finvask og helst i vaskepose af hensyn til blonder og lynlås.

Kan købes for kr. 295 – Varenr.: 2020-02-37

Bukser og Pashminasjal = nederdel

Min mands aflagte Pinewood zipp-off bukser af ”faldskærmsstof” blev kombineret med et lækkert blødt Pashminasjal, og er nu en frisk nederdel i khaki og sandfarver. Farverne matcher fint og bindebæltet er en stribe jeg har klippet af Pashminasjalet. Livvidde 84 cm. Længde 78 cm. Jeg anbefaler en 30 grader finvask og gerne i vaskepose på grund af finheden i Pashminasjalet. Begge dele har været vasket.

Kan købes for for kr. 325. Varenr.: 2020-02-47

Fodboldtrøje + Pashminasjal = nederdel

En foldboldtrøje af en lækker kvalitet blev vendt på hovedet. Hals og ærmer blev klippet af og den nederste ribkant blev til elastik i taljen. Et lækkert Pashminasjal blev påsyet, og resultatet er denne sjove nederdel til den høje Qvinde/pige. Mål fra top til bund: 119 cm. Livvide med løs elastik: 84 cm og med stram elastik: 100 cm.

Kan købes for for kr. 325. Varenr.: 2020-02-45

Fra mohair strikbluse til nederdel

En strikbluse i lækker mohair som var blevet for lille, men hvor jeg syntes farverne var smukke og mohair er jo dejlig blødt. Derfor blev den klippet op og redesignet til en nederdel. Da jeg er en str. 40-42 skulle maven trækkes noget ind .. Længde 50 cm.

Kan købes, evt. inkl. løst foer, for kr. 295. Varenr.: 2020-02-05

Fra cowboybukser til nederdel

To forskellige løsninger på en cowboynederdel. Den første nederdel blev slidt og udskiftet med en ny nederdel. Livvidde 87-88 cm. Længde 70 cm.

Kan købes for kr. 325. Varenr.: 2020-02-08

Fra joggingbukser til nederdel

Et par jogging bukser der er for korte + en sort kjole der var begyndt at falme + lidt fra en sweater = en nederdel i lækkert blødt materiale. Livvide med elastik 82-96 cm. Længde 90 cm.

Kan købes for kr. 325. Varenr.: 2020-02-03

Slipsenederdel

Denne hvide slipsenederdel startede med at være en jakke. Så blev jakken klippet over på midten, og blev i dette tilfælde til en nederdel, som kan lynes både oppe- og nedefra. Jeg syntes slips er en skøn måde at lave tøj, der oser af glæde. Hvis du er enig, så glæd dig til meget mere tøj fra FieFit Redesign som inkluderer slips på den ene eller den anden måde. Nederdelen er vasket og jeg anbefaler, at den vaskes i vaskepose og på uldprogram idet nogle af slipsene er lavet af silke. Stryg kun de glatte baner og læg et fugtigt viskestykke over slipsene inden de evt. stryges. Livvide 98 cm. Længde 62 og 78 cm.

Kan købes for kr. 495. Varenr.: 2020-02-06

Fra knapper til lynlås

Denne imiterede ruskindsnederdel var oprindelig med knapper foran, og blev et par numre større ved at indsætte stof og lynlås istedet for knapperne. Længde 53 cm. Talje 97 cm. Vaskes på 30 grader finvask og gerne i vaskepose af hensyn til lynlås og blonder. Husk at lyne lynlåsen, når du vasker nederdelen.

Kan købes for kr. 425. Varenr.: 2020-02-34

Fra lang selskabsnederdel til kort nederdel til både hverdag og fest

Nederdelen er kortet af og foret, og det udvendige chiffon er bibeholdt. For at afrunde kanten på chiffon’en har jeg påsyet en fløjsbort. Linningen er lavet af det kraftige stof fra corsagen, og giver derfor en god fast følelse og hold på stoffet. På foret har jeg syet flere forskellige slips, som man lige aner igennem chiffon’en. Længde 52 cm. Talje 82 cm. Lynlås i talje bagpå. 

Kan købes for for kr. 425 – Varenr.: 2020-02-29

Nederdel af møbelstof

Denne nederdel er lavet af to forskellige stykker møbelstof, som er syet sammen. Foret er hentet fra en anden nederdel. Nederdelen har en blå lynlås i venstre side, der åbnes ovenfra og en orange slidslynlås i højre side der åbnes nedefra. Jeg har forvasket nederdelen på 30 grader finvask, og den vil derfor ikke ændre facon. Husk at lyne begge lynlåse inden vask og for at skåne det øvrige tøj af hensyn til netop lynlåsene, anbefaler jeg, at du vasker nederdelen i en vaskepose. Se nærmere detaljer om blusen i afsnittet nedenfor om BLUSER. Taljemål: 92 cm. Lår/ca. midt på nederdelen måler den: 106 cm. Længde: 49 cm. 

Kan købes for kr. 425. Varenr.: 2020-02-44

Et par knæbukser + en nederdel = ny nederdel

Et par hvide knæbukser med elastik i livet blev syet sammen med en nederdel. Livvide 66 cm med slap elastik. Livvidde 90 cm med stram elastik ligesom hoftebredden som er 90 cm idet fløjsbånd og blonde ikke er syet med stretch. Vaskes helst i vaskepose på grund af blonderne.

Kan købes for for kr. 325. Varenr.: 2020-02-50

To enkle nederdele blev til een med lidt farver

Denne søde – og enkle – cowboynederdel af 75% viscose og 25% bomuld blev kombineret med en sød sommernederdel af 100% bomuld med stor vidde. Livvide:  82 cm. Hofter: 106 cm. Længde: 83 cm. 

Kan købes for for kr. 325.  Varenr.: 2020-02-52


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english