Nederdele

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Let bomuldsnederdel a la zigøjner

Sjov og enkel sommernederdel. Lime, pink, brun, sort og med guldperler. Elastik i livet. Talje 66-100 cm. Længde 63 cm. God til en størrelse 34 der gerne vil have lidt mere hofte og ellers op til en str. 40/42. Jeg anbefaler 30 graders finvask og i vaskepose på grund af guldperlerne.

Kan købes for 35 kr. Varenr.: 2022-02-84. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO. 


Hvid bomuldsnederdel med slips i siden

Denne hvide bomuldsnederdel, med hvidt bomuldsfor, har fået indsat et slips i venstre side. Dermed er størrelsen øget et par cm. Jeg har syet en blonde på toppen af linningen, således, at slips og linning får en pænt afslutning. Se billederne til venstre nedenfor i collagen. Længde 68 cm. Talje 88 cm. Lynlås bagi. Svarer til ca. str. 40. Vaskes på 30 graders finvask. 

Kan købes for 95 kr. Varenr.: 2020-02-35. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


Nederdel i bomuldsstretch

Denne nederdel startede som en kjole. Blev klippet af fordi overdelen blev for stram. Men da stoffet er superlækkert og blødt at have på, så ville jeg ikke bare smide kjolen ud. Jeg har tilføjet en elastisk sort blonde og stropper i linningen. Ingen lynlås idet stoffet giver sig. Skørt er ikke nødvendigt. Talje 86-94 cm. Længde 56 cm. Vidde forneden 110 cm. Svarer til ca. str. 38/40. Find flere detaljer om blusen HER.

Kan købes for 35 DKK. Varenr.: 2020-02-71. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


To nederdele kogt sammen til een

Den ene nederdel danner det øverste lag af den nye nederdel. Den er klippet op 4 steder og er isat lynlåse. Den anden nederdel danner skørt som titter frem bag de 4 steder under lynlåsene. Talje 86 cm. Længde 74 cm. Svarer ca. til str. 38/40. Find detaljer om blusen HER.

Kan købes for 95 kr. Varenr.: 2020-02-38. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


Fra sweatshirt til nederdel og benvarmere

Denne sweatshirt er i sådan en lækker kraftig kvalitet, 60% bomuld og 40% polyester, at jeg bare måtte prøve at lave en nederdel ud af den. Jeg klippede ærmerne af, vendte den på hovedet og fandt et lækkert stykke broderi anglaise som jeg påsyede forneden. Hvis ribben, som nu danner taljestykket, ikke er stramt nok på dig, så kan jeg indsætte en bred elastik. Ærmerne har jeg påsyet en elastisk blonde foroven og ribben i ærmerne sidder nu nederst på benvarmerne og lukker tæt om sko eller støvle. Vaskeanvisning: I vaskepose for at skåne blonden og i 30 grader finvask eller uldprogram. Livvidde: Fra 100-120 cm. Hvor blonden er påsyet: 112 cm. Længde: 67 cm. Svarer ca. til en str. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes samlet for kr. 95. Varenr.: 2021-02-67. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Bukser og Pashminasjal = nederdel

Min mands aflagte Pinewood zipp-off bukser af ”faldskærmsstof” blev kombineret med et lækkert blødt Pashminasjal, og er nu en frisk nederdel i khaki og sandfarver. Farverne matcher fint og bindebæltet er en stribe jeg har klippet af Pashminasjalet. Livvidde 84 cm. Længde 78 cm. Svarer ca. til en str. 42. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Jeg anbefaler en 30 grader finvask og gerne i vaskepose på grund af finheden i Pashminasjalet. Begge dele har været vasket.

Kan købes for for kr. 115. Varenr.: 2020-02-47. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


Fra mohair strikbluse til nederdel

En strikbluse i lækker mohair som var blevet for lille, men hvor jeg syntes farverne var smukke og mohair er jo dejlig blødt. Derfor blev den klippet op og redesignet til en nederdel. Da jeg er en str. 40-42 skulle maven trækkes noget ind .. Længde 50 cm. Svarer ca. til en str. 38/40. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes, evt. inkl. løst foer, for kr. 75. Varenr.: 2020-02-05. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Fra cowboybukser til nederdel

To forskellige løsninger på en cowboynederdel. Den første nederdel blev slidt og udskiftet med en ny nederdel. Livvidde 87-88 cm. Længde 70 cm. Svarer ca. til en str. 40/42. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 110. Varenr.: 2020-02-08. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Fra joggingbukser til nederdel

Et par jogging bukser der er for korte + en sort kjole der var begyndt at falme + lidt fra en sweater = en nederdel i lækkert blødt materiale. Livvide med elastik 82-96 cm. Dvs den svarer både til en str. 42-44-46-48. Længde 90 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 110. Varenr.: 2020-02-03. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Slipsenederdel

Denne hvide slipsenederdel startede med at være en jakke. Så blev jakken klippet over på midten, og blev i dette tilfælde til en nederdel, som kan lynes både oppe- og nedefra. Jeg syntes slips er en skøn måde at lave tøj, der oser af glæde. Hvis du er enig, så glæd dig til meget mere tøj fra FieFit Redesign som inkluderer slips på den ene eller den anden måde. Nederdelen er vasket og jeg anbefaler, at den vaskes i vaskepose og på uldprogram idet nogle af slipsene er lavet af silke. Stryg kun de glatte baner og læg et fugtigt viskestykke over slipsene inden de evt. stryges. Livvide 98 cm. Længde 62 og 78 cm. Svarer ca. til en str. 46/48. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 95. Varenr.: 2020-02-06. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Fra knapper til lynlås

Denne imiterede ruskindsnederdel var oprindelig med knapper foran, og blev et par numre større ved at indsætte stof og lynlås istedet for knapperne. Længde 53 cm. Talje 97 cm. Svarer ca. til en str. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Vaskes på 30 grader finvask og gerne i vaskepose af hensyn til lynlås og blonder. Husk at lyne lynlåsen, når du vasker nederdelen.

Kan købes for kr. 115. Varenr.: 2020-02-34. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Fra lang selskabsnederdel til kort nederdel til både hverdag og fest

Nederdelen er kortet af og foret, og det udvendige chiffon er bibeholdt. For at afrunde kanten på chiffon’en har jeg påsyet en fløjsbort. Linningen er lavet af det kraftige stof fra corsagen, og giver derfor en god fast følelse og hold på stoffet. På foret har jeg syet flere forskellige slips, som man lige aner igennem chiffon’en. Længde 52 cm. Talje 82 cm. Svarer ca. til en str. 40/42. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Lynlås i talje bagpå. 

Kan købes for for kr. 95 – Varenr.: 2020-02-29. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


Nederdel af møbelstof

Denne nederdel er lavet af to forskellige stykker møbelstof, som er syet sammen. Foret er hentet fra en anden nederdel. Nederdelen har en blå lynlås i venstre side, der åbnes ovenfra og en orange slidslynlås i højre side der åbnes nedefra. Jeg har forvasket nederdelen på 30 grader finvask, og den vil derfor ikke ændre facon. Husk at lyne begge lynlåse inden vask og for at skåne det øvrige tøj af hensyn til netop lynlåsene, anbefaler jeg, at du vasker nederdelen i en vaskepose. Se nærmere detaljer om blusen i afsnittet nedenfor om BLUSER. Taljemål: 92 cm. Lår/ca. midt på nederdelen måler den: 106 cm. Længde: 49 cm. Svarer ca. til en str. 44. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 115. Varenr.: 2020-02-44. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


Et par knæbukser + en nederdel = ny nederdel

Et par hvide knæbukser med elastik i livet blev syet sammen med en nederdel. Livvide 66 cm med slap elastik. Livvidde 90 cm med stram elastik ligesom hoftebredden som er 90 cm idet fløjsbånd og blonde ikke er syet med stretch. Svarer til ca. en str. 34. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Vaskes helst i vaskepose på grund af blonderne.

Kan købes for for kr. 115. Varenr.: 2020-02-50. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO. 


To enkle nederdele blev til een med lidt farver

Denne søde – og enkle – cowboynederdel af 75% viscose og 25% bomuld blev kombineret med en sød sommernederdel af 100% bomuld med stor vidde. Livvide:  82 cm. Hofter: 106 cm. Længde: 83 cm. Svarer til ca. en str. 42/44. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for for kr. 115.  Varenr.: 2020-02-52. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page