Redesignet brugt tøj

Tøjet på de følgende sider er redesignet, og har dermed ikke længere ”europæiske standardmål”, og derfor oplyser jeg mål i cm. Af samme årsag er min hjemmeside heller ikke en oplagt ”klik og køb”, fordi jeg anbefaler, at du prøver tøjet først. For at give dig et indtryk af tøjets størrelse fra de billeder hvor jeg er model, så er jeg selv en str. 40-42.


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english