Kan købes

Genopliv dit yndlingstøj med et redesign

Jeg vil gerne medvirke til, at det vi sammen kommer frem til, er tøj der rykker ved fastlåste mønstre som medfører, at vi altid vælger tøj som ”vi plejer”. Hvis du f.eks. kun er til sort, så vil jeg elske at vise dig andre facon’er og andre farver.

På de følgende sider har jeg skabt redesigns af brugt tøj, som viser enkle og sjove måder at give brugt tøj et helt nyt udseende og formål. Idag er stort set alt jo moderne, og der findes efterhånden ingen grænser for, hvordan vi sammensætter farver og mønstre. Hovedsagen er, at vi finder os godt tilpas i det tøj vi har på.

Vintage fra dine bedsteforældre

Tænk hvor skønt det ville være, hvis du arvede tøj fra dine bedsteforældre, og vi kunne redesigne det således, at det passer ind i din livsstil og din hverdag. På den måde viderebringer du en fortælling og en historie, som jeg er sikker på, at dine bedsteforældre ville elske. Jeg vil i alle tilfælde rigtig gerne hjælpe dig med at finde glæde og stolthed i at gå med tøjet.

Under str. 36 og over str. 56

Hvadenten vi er en str. 36, 46 eller 56, så er jeg sikker på, at der er andre og sjovere muligheder end dem vi normalt vælger; herunder hvorfor mange vælger farven sort som ”det sikre valg”.

Jeg håber, at min hjemmeside vil give dig mod på at kigge ind i din garderobe og finde det tøj, som du ikke nænner at smide ud, men som du alligevel aldrig går med. Tag dette tøj under armen og kig forbi til en snak i mit kreative værksted. Jeg er sikker på, at vi får det sjovt. Mit ønske er, at vi sammen finder ud af, hvordan du igen kan få glæde af det tøj, som du engang var så glad for. Og du vil helt sikkert få noget tøj, som ingen andre har.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt