Redesignet genbrugstøj

Genopliv dit yndlingstøj med et redesign

Jeg vil gerne medvirke til, at det vi sammen kommer frem til, er tøj der rykker ved fastlåste mønstre som medfører, at vi altid vælger tøj som ”vi plejer”. Hvis du f.eks. kun er til sort, så vil jeg elske at vise dig andre facon’er og andre farver.

På de følgende sider har jeg skabt redesigns af brugt tøj, som viser enkle og sjove måder at give brugt tøj et helt nyt udseende og formål. Idag er stort set alt jo moderne, og der findes efterhånden ingen grænser for, hvordan vi sammensætter farver og mønstre. Hovedsagen er, at vi finder os godt tilpas i det tøj vi har på.

Vintage fra vores bedsteforældre

Når vi redesigner tøjet fra vores bedsteforældre, viderebringer vi en fortælling og en historie, som jeg er sikker på, at vores bedsteforældre ville elske.

Under str. 36 og over str. 56

Hvadenten vi er en str. 36, 46 eller 56, så er jeg sikker på, at der er andre og sjovere muligheder end dem vi normalt vælger; herunder hvorfor mange vælger farven sort som ”det sikre valg”.


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english