TØJ/Clothes

*Read this page in english here*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Genopliv dit yndlingstøj med et redesign

På de følgende sider har jeg skabt redesigns af brugt tøj, som viser enkle og sjove måder at give brugt tøj et helt nyt udseende og formål. Idag er stort set alt jo moderne, og der findes efterhånden ingen grænser for, hvordan vi sammensætter farver og mønstre. Hovedsagen er, at vi finder os godt tilpas i det tøj vi har på, også selvom det ikke ligner det tøj som “vi plejer” at vælge. Her har du muligheden for lige netop det, for hvis du har mod på at prøve med noget af dit eget tøj, så kan mine kreative workshops være vejen til at ændre din tøjstil.

Må jeg udfordre dig?

Hvis du f.eks. kun er til sort, så er mulighederne her, for at prøve andre farvesammensætninger. Eller måske vælger du altid tøj der går ned over numsen, og vil her finde andre sjove muligheder og facon’er som du endnu ikke har prøvet. Jeg er sikker på, at vi kan inspirere hinanden uafhængig af størrelse og præferencer. Desværre syntes jeg, at Plus Size qvinder alt for tit vælger at skjule sig i sorte storskjorter og leggings. Der vil jeg gerne udfordre dig. Ring, skriv eller kig forbi og lad os kigge på din sorte garderobe. Så er jeg sikker på, at vi kan få en god snak om hvordan du kan kombinere det sorte med andre farver.

Vintage fra vores bedsteforældre

Når vi redesigner tøjet fra vores bedsteforældre, viderebringer vi en fortælling og en historie, som jeg er sikker på, at vores bedsteforældre ville elske. Hvis du er så heldig, at komme i besiddelse af tøj fra dine bedsteforældre, så tag det med til en af mine workshops. Lad endelig være med at smide det ud. Eller endnu bedre; hvis du finder nogle duge, dækkeservietter eller lommetørklæder, så er de med garanti fyldt med skønne blonder, broderi anglaise og smukke detaljer.


Tilbage til forsiden * Return to front page