For str. 46 og derover

Poncho/trøje

Denne poncho er lukket med een enkelt knap i begge sider. Det blå er enkelttrådet tykt garn; gætter på, at det er uld og kraven og siderne er tofarvet acrylgarn. Brystvidde: 130 cm. Længde: 85 cm. Jeg anbefaler vask på uldprogram og helst i vaskepose således, at den ikke strækker sig.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-42.

Top af bomuld

Strikket og hæklet top af forskellige bomuldsgarner og derfor har jeg forvasket den på 30 grader finvask. Hvis du ønsker, at den bliver mindre og mere fast kan du vaske den på 60 grader. Højde: 67. Brystvidde: 130. Højde på stropper: 25 cm. 

Kan købes for kr. 225. Varenr.:  2020-02-43

Strikket trøje/frakke med bælte

Lækker striktrøje/jakke af blandede garner; acryl, uld m.m. Opskriften finder du her. Vaskes derfor på uldprogram og gerne i en vaskepose eller et pudebetræk med lynlås således, at den ikke strækker sig i alle retninger. Skulderbredde 146 cm. Længde 130 cm. Jeg glæder mig til du kommer og prøver den, for den er virkelig sjov og anderledes, og jeg har lagt mange timer og kærlighed i denne skønne vams, som er til en høj Qvinde/pige.

Kan købes for for kr. 750   Varenr.: 2020-02-27

Fra slå-om nederdel til nederdel med slips og slids

Et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen i en eksisterende nederdel. Jeg har indsat en lynlås og et slips således, at man kan lave slidsen efter humør og temperement. Livvidde: 120 cm men da stoffet giver sig skal også denne prøves på. Længde 88 cm. Der er også mulighed for at indsætte en bukseelastik således, at livvidden kan mindskes.

Kan købes for for kr. 425 – Varenr.: 2020-02-41

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt