Redesignet brugt tøj

Læn dig tilbage og lad dig inspirere til at gennemgå dine skabe og skuffer. Måske har du noget tøj, som du aldrig bruger, men som du alligevel ikke nænner at smide ud.

Lad mig redesigne dette tøj således, at det igen passer til din øvrige garderobe, så du igen kan blive glad for at bruge det. Måske har du selv nogle idéer, eller måske har du mod på at give mig frie hænder, og så udarbejder jeg et forslag til dig. Under alle omstændigheder får du et færdigt resultat, som ingen andre har.

Tøjet på de følgende sider kan købes. Da dette tøj er redesignet, har det ikke længere ”europæiske standardmål”, og derfor oplyser jeg mål i cm. Af samme årsag er min hjemmeside heller ikke en oplagt ”klik og køb”, fordi jeg anbefaler, at du prøver tøjet først. For at give dig et indtryk af tøjets størrelse fra de billeder hvor jeg er model, så er jeg selv en str. 40-42.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt