Bukser

Piratbukser med gennemsigtige blonder

Bløde og lækre 100% bomuldsbukser. De startede med at være helt enkle og med bindebånd i hvert bukseben. Bindebåndene er klippet af og istedet er der to forskudte blonder med kig ind til det bare ben og en blonde nederst på bukserne. Desuden er der påsyet den samme blonde på lommerne. Selvom det er 100% bomuld anbefaler jeg, at du vasker bukserne i en vaskepose og på 30 grader, af hensyn til blonderne. Elastik i livet. Stram elastik giver livvide på 64 cm. Udtrukket elastik giver 102 cm i livet. Hoftemål 112 cm. Længde 66 cm.

Kan købes for for kr. 395 – 2020-02-62


Piratbukser med et feminint strejf

Jeg startede med et par helt almindelige og enkle piratbukser i 100% kraftigt bomuld. Så klipppede det nederste af buksebenene af. En lækker blonde fra en hvid sommerkjole blev påsyet og for at kante af mod buksen satte jeg en anden smal blonde henover. Den samme blonde blev påsyet lommerne. Lommerne lukkes med en lille velcro firkant. Bukserne har elastik i livet og mulighed for at sætte en snøre i, hvis man syntes det er nødvendigt. Selvom det er 100% bomuld anbefaler jeg, at du vasker bukserne i en vaskepose og på 30 grader, af hensyn til blonderne. Når elastiken i livet er stram måler den 64 cm. Udtrukket måler livviden 90 cm. Hofterne måler 104 cm. Bukserne er 71 cm lange inkl. blonde.

Kan købes for 395 kr – 2020-02-61


Cowboybukser med lynlåse i siderne

Hvis du har brug for at give dine cowboybukser et pift, så kunne det f.eks. gøres på denne måde. Her er et par strækcowboybukser med knapper og smarte syninger på benene. Siderne er klippet op fra neden og dernæst har jeg indsat pastelgrønne lynlåse på hver 70 cm. Kan lynes op og ned efter humør og temperatur. Husk at lyne lynlåsene inden vask. Livvide 82 cm og kan udvides til 90 cm. Hofter 104 cm og kan udvides til 128 cm. Smalle bukseben. Benlængde: 97 cm.

Kan købes for for kr. 395 – varenr.: 2020-02-60


Cowboybukser til sejleren

Endnu et par cowboybukser som er sprættet op i siderne og istedet har jeg indsat et par lynlåse. Og hvis du er sejler, så er de oplagte idet de har en grøn lynlås i højre side; styrbord og rød lynlås i venstre side; bagbord. Lynlåsene er ca 70 cm og kan lynes op og ned efter humør og temperatur ligesom bukserne nævnt ovenfor. Husk at lyne lynlåsene inden vask. Livvide 84 cm. Hofter 100 cm. Benlængde: 98 cm.

Kan købes for for kr. 395 – varenr.: 2020-02-59


Cowboybukser med flacôn’er

En anden måde at opfriske et par gamle cowboybukser er ved at sy sjove hæklede og/eller strikkede flacon’er på buksebenene. Disse bukser har elastik i taljen på bagsiden og desuden har jeg påsyet sommerfugle på baglommerne. På grund af de fine flacön’er anbefaler jeg, at du vasker bukserne på 30 grader finvask og i vaskepose. Livvidde stram: 76 cm. Livvidde med øget elastik: 84. Hofter: 100 cm. Benlængde:  97 cm.

Kan købes for for kr. 350 – varenr.: 2020-02-58


Cowboybukser med slips i siderne

En anden måde hvorpå du både kan friske dine gamle cowboybukser op OG øge størrelsen, er ved nedenstående løsning. På denne måde er livvidde og hoftevidde øget med 5 cm. Indvendig i linningen har jeg desuden syet et stykke stof således, at bukserne har lidt hold idet slipsene går helt op i taljen og jo ikke har samme stivhed som cowboybukserne. Her er altså løsningen, hvis du bliver inviteret til fest hvor slips er påkrævet. Så behøver du ikke investere i nyt slips. På grund af slipsene anbefaler jeg, at du vasker bukserne på 30 grader finvask og gerne i vaskepose. Livvidde: 83 cm. Hofter: 106 cm. Benlængde: 97 cm.

Kan købes for for kr. 395 – varenr.: 2020-02-57


Fra Zipp-off herrebukser til Zipp-off damebukser

Disse bukser er til dig, som gerne vil have nogle praktiske og stærke bukser, OG som også gerne vil have et feminint snit. Min mands aflagte Zipp-off bukser var alt for gode til at smide ud. I stedet har jeg påsyet et par blonder hist og pist, og ellers bibeholdt buksen som den var. Dvs benene kan stadig lynes af. Talje: 84 cm men kan øges et par cm idet der er et par cm elastik i begge sider bagpå. På grund af blonderne anbefaler jeg, at du vasker bukserne på 30 grader finvask og i vaskepose. Hofte: 108 cm. Benlængde 106 cm. 

Kan købes for for kr. 295. Varenr.  2020-02-48

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt