Strikkeopskrifter

Pailletnederdele

Blå, grøn, hvid: 160 masker på pinde 4. Tyve pinde til ombuk med plads til elastik. Derpå “vender” jeg og strikker ret på vrangsiden. 2 pinde. På den 3. pind tager jeg ud ved hver 10. maske = øger til 16 masker. Så starter jeg med enkelt omgang ret og derefter ribstrik i 20 cm. Udtager derefter i hver 4. maske i ca. hver 10. omgang på ialt 4 gange. 430 makser i slutvidde. Forbrug 18 nøgler.

Stort set det samme i versionen med rød, pink, hvid, beige, brun. Blot med pinde 3 inddtil jeg er færdig med rib.

Vil gerne understrege, at prisen pr. nøgle er set til kr. 36 online. Jeg var heldig at købe mine nøgler til 2 kr pr. nøgle og disse penge gik til is i sommerferien til en af døtrene hos en af mine naboer. Et virkelig godt formål, hvis du spørger mig.

Sort, rød og hvid strikbluse

Strikkes på tværs. 68 masker. 39 rækker hvid.

Forstykker: samme sorte pinde; slå op 2 ret, 14 perlestrik, 12 hvide ret, 2 sorte ret, 4 sorte perlestrik, 2 sorte ret

Uldhalstørklæde

Hosuband; 80 nyuld, 20 polyamid. Drops Nepal; 65 uld, 35 Alpaca, Grå/hvid; gætter på acryl eller polyamid

Strik til piger med skønne former

Ryg strikkes på tværs 160 masker. 120 masker til 3/4 ærmer. 83 pinder til 3/4 ærmer. Ribkant strikkes med pinde 5 og med 360 masker og 280 der dækker fra øveste højre ærme til nederste højre side. Til sidst strikkes bunden af trøjen i eet stykke.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Aftal-et-moede-her.png

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt