Til mænd og drenge

Jeg arbejder på, at lave flere ting til mænd og drenge. Principperne for hvordan jeg redesigner tøjet, er i mange tilfælde de samme, uanset hvilket køn der skal bære tøjet efterfølgende. Måske lige med undtagelse af alt det lyserøde og blonderne.

Prøv f.eks. at se hvordan jeg har øget størrelsen på disse bluser som kan købes eller disse bluser som er til inspiration. Det samme gælder med bukser hvor jeg har lavet nogle redesigns som sagtens kan bruges af mænd og drenge også.

For at øge størrelsen kan vi bruge mange forskellige ting; slips, cowboystof, andre stoffer der matcher – eller ikke matcher. Eller vi kan koge to skjorter/sweatshirts/t-shirts sammen. Så hvis dine muskler har flyttet sig rundt på steder af kroppen, der måske ikke lige passer til de skjorter, sweatshirts eller bukser du bruger idag – jeg gætter på, at dine tøjhylder også er lavet af det træ, der får tøjet til at krybe – så sig endelig til.

Eller endnu bedre; kom med det tøj som du gerne vil fortsætte med at bruge, hvis der bare liiige kan laves nogle få ændringer. Så sætter vi gang i fantasien og ser hvad vi kan finde på sammen. Hvis du er mere til lynlåse eller knapper, så finder vi også en løsning på det.

Under KAN KØBES og STRIK er der imidlertid huer og halstørklæder som også kan anvendes af mænd/drenge.

Nedenfor er et eksempel på 2 af min mands skjorter, som var blevet for små. Da materialet var lækkert, og skjorterne ikke var spor slidte, så syntes vi det var synd at smide dem ud. Ved at sy dem sammen til een fik vi en anvendelig skjorte. Måske har du et par skjorter eller bluser, der er gået lidt i stykker, men hvis vi syer dem sammen på en snedig og sjov måde, så kan du stadig bruge dem. Det kunne da være sjovt at prøve, ikk?

Brystmål (målt lige under ærmegab): er ændret fra 114 cm til 126 cm. I dette tilfælde er længden ikke ændret. Hold øje med denne side, for jeg kommer med flere forslag til skjorter, trøjer m.m. i den nærmeste fremtid. Eller tilmeld dig mine nyhedsbreve, så får du billederne som den første.

Kan købes for 225 kr. Varenr. 2020-02-54

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Aftal-et-moede-her.png

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt