Tilbehør

*Read this page in english*

Specialsyet efter mål

Syntes du også, at havehynder er svære at finde? Og når du så finder dem, du godt kan lide, så er de hulens dyre eller også passer de ikke helt til dine havestole. Kig forbi med dine gamle havehynder og så finder vi et betræk der passer. Se nogle af mine eksempler på fane 1 herunder.


Mangler du nogle puder til sofaen eller til ungernes hyggehjørne? Jeg har masser af stof i alle farver og tykkelser. Se på fane 2 herunder om ikke du kan blive inspireret.


Hvordan sidder du og hygger med dine børnebørn? Altså dem som stadig godt kan lide, at du læser højt eller fortæller om gamle dage? Kunne det ikke være hyggeligt, hvis I kunne krybe sammen i en lille hyggekrog?

Eller mangler din hund eller kat et sted at putte sig i? Måske har du ikke fundet den færdige hundekurv med de helt rigtige mål. Her er puttepølsen til hunden der godt kan lide, at ligge på et koldt gulv men som mangler noget at putte sig ind i.

I så fald, har jeg et forslag i form af mine puttepølser, som du finder på fane 3 herunder.


Nogle gange har vi brug for en taske med nogle skæve mål. Du har kigget højt og lavt i alle supermarkeder og taskeforretninger; uden held. Jeg syer gerne i lige præcis de mål du mangler og jeg har stof i alle størrelser og tykkelser.