Betræk til havehynder

4 af vores havestole havde en sjov facon som gjorde, at vi ikke kunne finde færdige hynder, da de gamle blev slidte. Derfor købte vi skumgummipuder i den facon vi havde brug for og så syede jeg selv aftageligt betræk med lynlås.


Hynderne på 6 af vores øvrige havestole var efterhånden også godt slidte. Derfor brugte jeg de eksisterende hyndebetræk som skabelon og syede nogle nye. Vi beholdt det gamle betræk under de nye og føler, at det giver lidt mere hold i selve hynden. Du er velkommen til at kigge forbi og se om det evt også kan være en løsning for dine gamle havehynder.

Tilsvarende løsning med havehynder efter mål – uden skumgummipuder – kan købes for 350 kr. pr. stk. plus lynlås. Prisen på lynlåse kan variere afhængig af længde og kvalitet. Men regn med ca. 75 kr. pr. lynlås – med mindre vi kan finde nogle hos mig. Rabat kan aftales ved køb af flere havehyndebetræk. Hvis du har nogle gamle havehynder som vi kan genanvende eller evt klippe i den form du skal bruge, så sparer du penge til nye skumgummipuder.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt