Kjoler

Denne pailletkjole var en meget anderledes opgave, end jeg hidtil har lavet. Og jeg må indrømme, at jeg var tæt på, at sige nej til opgaven. Jeg vovede alligevel det ene øje og måtte hurtigt sande, at opgaven krævede alle mine kreative og skæve idéer og en god portion tålmodighed. Fra både kunden og jeg selv. Vi prøvede nemlig et par løsninger og 3 prøvninger, inden vi begge var tilfredse. Men selve processen var alligevel sjov og lærerig.

Kunden ønskede at få fjernet “vandfaldet” på ryggen og dermed få en mindre bar ryg. Jeg startede med at prøve at pille “vandfaldet” af, men da pailletkjolen havde en del år på bagen, så var stoffet så mørnet, at jeg hurtigt opgav tanken om hverken at pille op eller klippe i stoffet. Selvom jeg må indrømme, at der gik mange flere timer end jeg umiddelbart havde kalkuleret med, så blev resultatet rigtig fint.

Nedenfor kan du se alle trinene fra “vandfald” og til den færdige løsning. Hovedsagen er, at sølvbruden blev rigtig glad for sin smukke pailletkjole hvilket gjorde mig både stolt, lettet og glad over at min stædighed vandt over tvivlen. Kjolen er købt i en genbrugsbutik for 75 kr. og mit arbejde kostede 425 kr. Og jeg hørte, at festen blev en success og kjolen blev rost af svigermor som selv syr meget. Så bliver det ikke meget bedre 🙂