Overtøj

Poncho i strik

Ofte vil vi gerne have tøj der kan knappes eller lynes istedet for at trække det over hovedet. Af samme årsag er denne poncho klippet op foran og jeg har hæklet kanter hele vejen rundt. Derpå flettede jeg et par snore og isatte et par sjove knapper således, at den kan lukkes fortil.

Tilsvarende løsning vil kunne købes for kr. 325 hvis du selv medbringer poncho og knapper. Ellers har jeg måske knapper eller en lynlås vi kan bruge. 

Poncho i stof

På grund af nogle tunge ærmer gik jeg aldrig med min ellers skønne sommer-frakke/poncho/slag. Jeg fjernede derfor ærmerne således, at jeg nu har en lækker foret poncho uden tunge ærmer, og som jeg har lyst til at bruge igen.

En tilsvarende løsning vil kunne købes for kr. 295 hvis du selv medbringer frakken. 

Sportsjakke med pynt

Vi kender alle disse sportsjakker, som findes i mange farver og facon’er. De er næsten ikke til at slide op, men jeg syntes de er lidt kedelige. Her er et eksempel med blonder men det kunne ligeså godt være et stykke stof eller fløjlsbånd som blev påsat. Hvis du medbringer din jakke, så finder vi sammen noget stof eller bånd. En tilsvarende løsning kan du få for kr. 295.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt