Tilbehør

Fra rund hals til V-udskæring

Denne bluse havde oprindelig en rund hals og min kunde ønskede en V-udskæring i stedet. Da blusen er lavet af meget fint og lidt ”nervøst” stof, kantede jeg udskæringen efter jeg havde klippet den runde hals af. Derpå brugte jeg kanten fra en anden bluse og påsyede den nye krave på blusen.

En tilsvarende løsning vil kunne købes for kr. 395 hvis du selv medbringer bluse og krave. Måske kan jeg finde en krave i gemmerne. 

Slidt rund hals blev til V-udskæring 

Denne strikbluse går jeg så meget med, så kraven blev slidt. Derfor klippede jeg en V-udskæring og påsyede figurer på kanten. Desværre holdt figurerne ikke farven, da jeg vaskede blusen. Istedet hæklede jeg en kant med sytråd som man hækler flacon’er med. Tilsvarende løsning vil kunne laves for kr. 395 hvis du selv medbringer blusen. 


Fra glat materiale til lidt mere skridsikkert

En kær veninde forærede mig denne “minkstola” som jeg er rigtig glad for. Problemet var bare, at jeg gerne ville bruge det til halstørklæde men det var for glat. Da jeg havde noget lækkert angora lignende garn, prøvede jeg at hækle en kant, og nu går knuden ikke mere op. Det betyder meget for mig, at jeg nu kan bruge det som halstørklæde, fordi det minder mig om min veninde, hver gang jeg bruger det. Især fordi hun ikke længere er iblandt os. 

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt