Størrelsesguide

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Fie Fit Redesigns tøjstørrelser vil altid blive oplyst i cm, idet de ændringer jeg laver på tøjet ikke altid rammer europæiske standardmål. Derfor vil du kunne finde “midt-i-mellem” størrelser på mine redesigns. ** I størrelsesguiden nedenfor oplyser jeg ligeledes den størrelse som tøjet nogenlunde svarer til, hvis du tager udgangspunkt i tøjstørrelser udfra den europæiske størrelsesangivelse. Bemærk, Petite/Tall og Curve & Plus Size størrelserne kan afvige fra denne skala. Se nedenfor. Derfor er det bedst, at du checker dine mål med de mål jeg oplyser. Skulle du købe noget tøj der alligevel ikke helt passer i størrelsen, er du meget velkommen til at kigge forbi, og så ser vi om det kan lade sig gøre, at justere en anelse i størrelsen. Desværre kan jeg ikke tilbyde dig fragtfri forsendelse eller returnering, da min lille systue er min hobby og derfor har jeg ikke uanede økonomiske midler.**

Sådan måler jeg mine redesigns:

  • Brystmål = måles fra nederste del af ærmegab og tværs over
  • Længde = fra top til bund af enten bluse, jakke eller bukser
  • Talje/livvidde  = Indvendig mål i linning af bukser og i nogle tilfælde også bluser. 
  • Hofte = Måles midt på hoften og hele vejen rundt
  • Elasticitet = Angives i cm for både løst og stramt mål
  • Materialer = Stof, perler, blonder (med mindre denne angivelse er klippet af)

Petite størrelser

De europæiske Petite størrelser fra str. 30-36, eller XXS-S, har en brystvidde fra 76-88 cm. En taljevidde fra 58-70 cm. En hoftevidde på 83-95 cm. Jeg kan forstå, at Tall følger de samme mål som Petite. Dog er Petite til dig, der er 160 cm eller derunder og Tall passer til dig, der er 175 cm eller derover.

Curve & Plus Size størrelser

De europæiske Curve & Plus Size størrelser fra 48-56 har en brystvidde fra 117-140 cm. Et mål under bryst fra 100-123 cm. En taljevidde fra 102-125 cm. Et hoftemål fra 123-146 cm. 

Lad mig finde det tøj der passer dig

Hvis du sender en mail til fiefit@outlook.com med dine mål, så finder jeg de Redesigns der passer dig. Derpå sender jeg et link til dig og du kan i fred og ro se om det er noget for dig. De mål jeg har brug for er: Bryst, talje, hofte, ønsket længde på nederdel eller kjole, samt benlængde. 

Find din størrelse

I denne guide får du en størrelsesguide inddelt efter størrelser:

Hvis du er i tvivl om de oplyste mål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 4082 9038 eller mail fiefit@outlook.com eller til at lave en aftale for besigtigelse. Jeg har åbent efter aftale.

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


Tilbage til forsiden * Return to front page