Prisniveau

Mine workshops og events med gæstetaler tilstræber jeg at holde på mellem 20 kr og 50 kr. Med mindre du abonnerer på mine nyhedsbreve, så er deltagelse gratis. Jeg giver en kop kaffe, te og isvand og hvis du har lyst til at bage en kage eller tage en flaske vin med, så er du meget velkommen. Ved gæstetaler events vil beløbet dække en lille opmærksomhed til gæstetaleren.

Hvis du beslutter dig for at købe nogle af mine ting, ligger priserne på mit redesignede tøj på mellem kr. 225 og kr. 750. Priserne er baseret på, at alt det tøj jeg arbejder med, er genbrugstøj som jeg enten har fået foræret, eller som kommer fra min egen garderobe, eller som jeg har købt i Genbrugsbutikker, på kræmmermarkeder etc. Du betaler derfor kun for noget af min tid. For selvom jeg i mange tilfælde har brugt flere timer på hvert redesign, så kører jeg ikke efter en timepris.

Jeg tilstræber, at mine priser matcher det beløb, du skal give, hvis du kommer med noget af dit eget tøj, og ønsker at få det redesignet.

Når prisen så i nogle tilfælde er i nærheden af 750 kr., er det fordi garn eller materiale er af virkelig god kvalitet, eller jeg har brugt virkelig lang tid. Når det så er sagt, så er alt mit tøj rent og nystrøget, og du finder ikke noget slidt eller grimt, og da vi er ikke-rygere, vil du ikke finde tøj der lugter af røg; alt er lige klar til at bruge.

For at hjælpe dig til at beholde tøjet så længe som muligt, vil du finde vaskeanvisninger for alle de ting jeg laver. Hvis du kigger forbi og ser på det færdige tøj, så er alle mine ting udstyret med pris- og beskrivelsesmærker samt vaskeanvisninger svarende til de beskrivelser du ser på denne hjemmeside.

På mine kreative workshops kan du få inspiration til hvordan du selv kan redesigne dit eget tøj, du kan tage dit strikke- eller hækletøj med. Hvis du kan kniple, er jeg sikker på, at vi er flere der gerne vil lære af dig. Alle former for nørklerier er velkomne. Formålet er, at vi kan inspirere hinanden til at prøve noget nyt eller til at få nye måder at gøre tingene på. Og målet er, at så meget som muligt er baseret på genbrug. Og så håber jeg, at vi får nogle gode grin og hyggelige snakke oveni. Gode råd koster ingenting.

Hvis du køber flere ting i min lille butik er der naturligvis mulighed for, at du kan få lidt rabat. Det taler vi om, når du kommer.

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen

Tilbage til forside

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt