Tøjstørrelser

*Read this page in english*

Fie Fit Redesigns tøjstørrelser vil altid blive oplyst i cm idet de ændringer jeg laver på tøjet ikke altid rammer europæiske standardmål. Ligesom med skostørrelser kan du finde ½ mål på mit tøj. Som du kan se af de mange før- og efter billeder, så laver jeg tøj til mange forskellige størrelser. Da jeg selv er en str. 42-44 hænder det, at det ikke er nok at trække maven ind, hvis jeg laver tøj i str. 38 eller derunder.

Modeller søges til str. 36 og derunder samt str. 46 og derover

Hvis du har tid og lyst til at hjælpe mig med at præsentere det tøj der er under str. 38 eller over str. 46, så vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil hjælpe mig og stå model. Vi kan lave nogle sjove og skøre billeder med og uden hat, hvis du f.eks. ikke vil vise dit ansigt. Under alle omstændigheder lover jeg dig, at vi får det sjovt. 

Jeg arbejder på, at lave en oversigt over alle de størrelser jeg har. På den måde kan du nemt finde lige præcis det tøj der passer dig. Jeg vil linke til hvert stykke tøj, angive mål i cm og hvilke europæiske mål det nogenlunde svarer til.

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english