Vi skal passe på hinanden

I slutningen af februar måned 2020 blev vi alle pludselig mødt med Corona udfordringer, og vores hverdage blev vendt på hovedet. Både min mand og jeg er i risikogruppen, og kan derfor ikke lukke nogle ind i huset. Og ja, vi skal tage hensyn til os selv og hinanden, men min mand og jeg er enige om, at vi ikke vil sætte vores liv på stand-by, indtil der kommer en vaccine, og vi kan slippe ud af vores isolation. Ingen tvivl om at vi har oplevet sjovere ting, men vi prøver at finde de positive ting i livet, mens vi er i isolation.

Nu ser det heldigvis ud til, at en vaccine snart er til rådighed for os alle. Og når vi igen kan føle os trygge ved at være sammen, så skal du være hjertelig velkommen. Enten for at se på min kollektion, til at deltage i mine workshops eller gæstetaler events. Og det er jo altid rart, at have noget godt at se frem til.

Indtil da følger vi med i Sundhedsstyrelsens anbefalinger og jeg fortsætter med at producere således, at der kommer flere spændende ting at kigge på – og gerne købe. Hvis du gerne vil følge med i hvad jeg får lavet, så vil jeg holde dig opdateret på min blog eller via mine nyhedsbreve.

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english