Vi skal passe på hinanden

I slutningen af februar måned 2020 blev vi alle pludselig mødt med Corona udfordringer, og vores hverdage blev vendt på hovedet. Både min mand og jeg er i risikogruppen, og kan derfor ikke lukke nogle ind i huset. Og ja, vi skal tage hensyn til os selv og hinanden, men min mand og jeg er enige om, at vi ikke vil sætte vores liv på stand-by, indtil der kommer en vaccine, og vi kan slippe ud af vores isolation. Ingen tvivl om at vi har oplevet sjovere ting, men vi prøver at finde de positive ting i livet, mens vi er i isolation.

Og derfor besluttede vi os også for, at tiden er inde til at byde dig og andre velkommen. Også selvom det kun kan blive i vores dejlige have, og dermed kun når vejret tillader det.

Rent praktisk vil jeg køre mine tøjstativer ud i haven, således at de virker som en lille prøvekabine udenfor nysgerrige blikke fra naboerne. Jeg håber, at du har forståelse for, at jeg kun inviterer max 2 personer af gangen. Jeg tager gerne video og billeder til dig, således at du kan se fra alle vinkler hvordan tøjet passer dig. Og du kan evt. sende video og billeder til veninden eller ægtemanden, inden du beslutter dig for at købe. Vi står med pæn afstand til hinanden, og vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Hvis du ikke har mod på at besøge mig, før vi er på den anden side af Corona, så har jeg naturligvis fuld forståelse for det. For vi skal være forsigtige og passe på os selv og hinanden, hvis vi skal komme helskindet igennem denne Corona udfordring. Og det skal vi naturligvis. Indtil da er du velkommen til at holde dig opdateret via mine nyhedsbreve.

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen

Abonnenter på mine nyhedsbreve vil modtage før- og efter billeder af nye ting til inspiration, eller som kan købes. Samtidig har abonnenter gratis adgang til workshops og gæstetaler-events. Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Indeks for hjemmesiden:

Hjem; priser, størrelser og Corona hensyn # Inspiration; redesignet brugt tøj, specialsyede tasker, puttepølser, strik, betræk til havehynder, sommerfugle # Kan købes; redesignet brugt tøj, under str. 36, over str. 46 # Events; gæstetalere, kreative workshops # Nyheder # Blog # Om # Kontakt