Specialsyede tasker

*Read this page in english*

Til bilen

Når vi tager på bilferie, er der for mange luftlommer, når bagagerummet pakkes med kufferter og sportstasker. Derfor har jeg taget de indvendige mål i vores bagagerum, og har syet 6 tasker der passer perfekt, når de placeres op mod ryglænet. Foran taskerne er der plads til fodtøj, toilettasker etc. Taskerne passer også til hattehylden bag nakkestøtterne. I alt er der nu plads til 8 tasker og det passer til 4 personer i bilen.


Til at skabe orden

Mangler du overblik og orden i dine kufferter, dine skabe og skuffer. Store og små tasker, korte og lange.

Fremgangsmetoden som er næsten ens for alle mine tasker. Dog er her ikke indlagt et vandtæt materiale, idet denne opbevaringstaske ikke er beregnet til udendørs brug:

Som det ses på billedet nedenfor, så kan der være endog rigtig meget i de nye tasker. Den måler 45x45x15 hvilket passer med, at der kan ligge to ved siden af hinanden og 2-3 ovenpå hinanden i en bil som f.eks. en Toyota Touring Sport, stationcar. Mon ikke de fleste biler har nogenlunde samme mål? Ellers justerer jeg naturligvis lige præcis efter din bil. Med indhold som på billedet vejer tasken 5,3 kg med dette indhold:

  • 2 par lange bukser
  • 1 trøje
  • 1 sommerjakke
  • 7 T-shirts
  • 7 par underbukser
  • 7 par sokker


Computertaske efter mål

Eller hvad med en lækker taske til din laptop eller din iPad/Tablet? Denne model er foret og vatteret og passer til en laptop der måler 37 x 25 cm. Pris kr. 75. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page