Specialsyede tasker

Pinterest, Twitter, LinkedIn, Skype: janeth.svendsen, Signal: Janeth Svendsen

*Read this page in english*

Til bilen

Når vi tager på bilferie, er der for mange luftlommer, når bagagerummet pakkes med kufferter og sportstasker. Derfor har jeg taget de indvendige mål i vores bagagerum, og har syet 6 tasker der passer perfekt, når de placeres op mod ryglænet. Foran taskerne er der plads til fodtøj, toilettasker etc. Taskerne passer også til hattehylden bag nakkestøtterne. I alt er der nu plads til 8 tasker og det passer til 4 personer i bilen.


Til at skabe orden

Mangler du overblik og orden i dine kufferter, dine skabe og skuffer. Store og små tasker, korte og lange.


Til skibox eller kabinerum

Det samme gælder tag- og skiboxe og en lettere kabinetaske til fly- eller togrejser. Er du typen der elsker at organisere din kuffert, så kan matchende tasker måske være løsningen. Eller måske har du noget andet du ikke kan finde en færdig taske til, og som du altid har besvær med at bære rundt på. Jeg har mange forskellige stoftyper og -farver at vælge imellem og du er også velkommen til selv at medbringe materialer. En løsning skal vi helt sikkert finde.

Taske efter mål fra kr. 295


Computertaske efter mål

Eller hvad med en lækker taske til din laptop eller din iPad/Tablet? Denne model er foret og vatteret og passer til en laptop der måler 37 x 25 cm. Også her kan vi finde stoffet sammen eller du medbringer selv materialerne.

Computertasker efter mål fra kr. 395