Specialsyede tasker

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Til bilen

Når vi tager på bilferie, er der for mange luftlommer, når bagagerummet pakkes med kufferter og sportstasker. Derfor har jeg taget de indvendige mål i vores bagagerum, og har syet 6 tasker der passer perfekt, når de placeres op mod ryglænet. Foran taskerne er der plads til fodtøj, toilettasker etc. Taskerne passer også til hattehylden bag nakkestøtterne. I alt er der nu plads til 8 tasker og det passer til 4 personer i bilen.


Til at skabe orden

Mangler du overblik og orden i dine kufferter, dine skabe og skuffer. Store og små tasker, korte og lange.

Fremgangsmetoden som er næsten ens for alle mine tasker. Dog er her ikke indlagt et vandtæt materiale, idet denne opbevaringstaske ikke er beregnet til udendørs brug:

Som det ses på billedet nedenfor, så kan der være endog rigtig meget i de nye tasker. Den måler 45x45x15 hvilket passer med, at der kan ligge to ved siden af hinanden og 2-3 ovenpå hinanden i en bil som f.eks. en Toyota Touring Sport, stationcar. Mon ikke de fleste biler har nogenlunde samme mål? Ellers justerer jeg naturligvis lige præcis efter din bil. Med indhold som på billedet vejer tasken 5,3 kg med dette indhold:

  • 2 par lange bukser
  • 1 trøje
  • 1 sommerjakke
  • 7 T-shirts
  • 7 par underbukser
  • 7 par sokker

Min intention er at tilbyde tasken både med skulderstropper som på billedet, og med almindelig hank. Du kan se HER, hvordan den er opbygget. Prisen for tasken er 900 kr. Halvdelen er prisen er materialer og halvdelen af prisen er min arbejdsløn.


Til skibox eller kabinerum

Det samme gælder tag- og skiboxe og en lettere kabinetaske til fly- eller togrejser. Er du typen der elsker at organisere din kuffert, så kan matchende tasker måske være løsningen. Eller måske har du noget andet du ikke kan finde en færdig taske til, og som du altid har besvær med at bære rundt på. Jeg har mange forskellige stoftyper og -farver at vælge imellem og du er også velkommen til selv at medbringe materialer. En løsning skal vi helt sikkert finde. Nedenstående er bare eet eksempel. 


Computertaske efter mål

Eller hvad med en lækker taske til din laptop eller din iPad/Tablet? Denne model er foret og vatteret og passer til en laptop der måler 37 x 25 cm. Også her kan vi finde stoffet sammen eller du medbringer selv materialerne.

Computertasker efter mål fra kr. 75. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page