Nyheder

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


FieFit Redesign på sociale medier

Mit primære fokus vil være, at gøre min hjemmeside lækker og indbydende. Mine Redesigns kan også ses på Instagram, Pinterest, Twitter og på LinkedIn.  

Del gerne link til min hjemmeside med familie og venner

Hvis du syntes, at mine produkter kan være af interesse for andre, er du meget velkommen til at videresende link til min hjemmeside.

Facebook er ikke noget for mig

Jeg gætter på, at mange læsere undrer sig over, at jeg hverken er på Facebook og/eller Instagram. Og for at være hudløst ærlig, så er det fordi jeg ganske enkelt ikke er stærk nok til at klare evt grimt sprog der måtte dukke op. Hvilket desværre er tilfældet alt for mange gange på disse medier. Dernæst så har jeg altid foretrukket at have fokus på den ene person jeg taler med. Og ingen andre. Dvs enten via mail eller SMS. Og det er mit håb, at mine workshops såvel som mine gæstetaler events, vil blive besøg af glade og positive gæster der, ligesom jeg, gerne vil bruge et par timer i hyggeligt selskab.

Nyhedsbreve

Det skulle glæde mig, hvis du har lyst til at modtage mine nyhedsbreve. Heri vil du finde information om mine workshops, opdateringer i min blog og ikke mindst billeder af nye produktioner som forhåbentlig kan inspirere dig. Abonnenter vil få 10% rabat ved køb af mine Redesigns.

Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen