Nyheder

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


FieFit Redesign på sociale medier

Mit primære fokus vil være, at gøre min hjemmeside lækker og indbydende. Mine Redesigns kan også ses på Instagram, Pinterest og på LinkedIn.  

Del gerne link til min hjemmeside med familie og venner

Hvis du syntes, at mine produkter kan være af interesse for andre, er du meget velkommen til at videresende link til min hjemmeside.

Facebook er ikke noget for mig, derfor har jeg oprettet et chatroom

Jeg gætter på, at mange læsere undrer sig over, at jeg ikke er på Facebook. Og for at være hudløst ærlig, så er det fordi jeg ganske enkelt ikke er stærk nok til at klare evt grimt sprog der måtte dukke op. Hvilket desværre sker alt for tit.

Som alternativ har jeg oprettet et chatroom, som skal være mit alternativ til Facebook. Du finder mit chatroom HER

Nyhedsbreve

Det skulle glæde mig, hvis du har lyst til at modtage mine nyhedsbreve. Heri vil du finde information om mine online workshops, opdateringer i min blog og ikke mindst billeder af nye produktioner som forhåbentlig kan inspirere dig. 

Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


NYHEDSBREVE 2023

Marts

Overskrifter:

 • rabatter
 • specialsyet efter mål
 • status biltasker
 • karklude til gigtplagede hænder
 • klik og køb
 • systuen  
 • øvrige projekter
 • inspiration koster gratis

Rabatter

Som nævnt i sidste måneds nyhedsbrev, så fortsætter jeg med 3-for-2-rabat. Og i stedet for kun at tilbyde denne rabat for februar og marts måned, så har jeg besluttet, at den skal gælde indtil alle mine FieFit Redesigns er solgt.  

Sidste år sænkede jeg priserne på alle mine Redesigns markant. Derfor har jeg besluttet, at fjerne mine 10% rabat, når man abonnerer på mine nyhedsbreve. Og ja, det er måske lidt imod trenden, men den store interesse for at redesigne og upcycle har også medført, at udbudet er virkelig stort. Boomet er især opstået under Corona lock-down, og det er jo kun godt for vores klima. Selvom jeg er stolt af, at have været blandt de første med en idé, så ændrer det ikke på, at min lille systue kun er og bliver en hobby. Og når jeg skal være helt ærlig, så rækker min energi, eller intentioner, ikke til at indgå i denne kon­kur­rence.

Specialsyet efter mål

I stedet har jeg valgt at fokusere mere på mine specialsyede tasker/biltasker, pude­be­træk som DISSE, puttepølser som DENNE og hyndebetræk. Nu har jeg indkøbt noget nyt inderstof til tasker, som er både vind- og vandtæt. På samme måde som de tasker jeg er ved at lave nu, så giver dette materiale også en lidt fluffy og afstivende effekt på tasken, samtidig med, at det også gør det muligt, at pakke flere tasker fordi man kan skubbe lidt til størrelsen. Dermed opstår der heller ingen lufthuller, og dermed spildplads, imellem taskerne, som du oplever, hvis du lægger stive kufferter eller trolleyer i bagagerummet.

Jeg ser også en mulighed for at anvende min taske som kabinetaske; dels fordi den ikke er ligeså tung som en trolley, når den skal løftes op i kabineskabet og dels fordi den er nemmere at ”putte” ind blandt de øvrige ting.

Status biltasker

Som det ses på billedet nedenfor, så kan der være endog rigtig meget i de nye tasker. Den måler 45x45x15 hvilket passer med, at der kan ligge to ved siden af hinanden og 2-3 ovenpå hinanden i en bil som f.eks. en Toyota Touring Sport, stationcar. Mon ikke de fleste biler har nogenlunde samme mål? Ellers justerer jeg naturligvis lige præcis efter din bil. Med indhold som på billedet vejer tasken 5,3 kg med dette indhold:

 • 2 par lange bukser
 • 1 trøje
 • 1 sommerjakke
 • 7 T-shirts
 • 7 par underbukser
 • 7 par sokker

Min intention er at tilbyde tasken både med skulderstropper som på billedet, og med almindelig hank. Du kan se HER, hvordan den er opbygget. Prisen for tasken er 900 kr. Halvdelen er prisen er materialer og halvdelen af prisen er min arbejdsløn.

Karklude til gigtplagede hænder

Jeg har fundet ud af, at jo tykkere karkluden er, jo nemmere er det at håndtere den, såfremt du har gigtplagede hænder.

Normalt har jeg strikket alle mine karklude, men det ser ud til, at karkluden bliver tykkere og mere fast, når jeg hækler den. Og det behøver ikke være så svært. Hvis du, ligesom jeg, har svært ved at hækle lige sider, endsige at følge opskrifter, …, så prøv at hækle som billedet nedenfor. Her starter jeg med den velkendte firkant et par omgange. Derpå hækler jeg stangmasker i alle de huller der er, og det giver en tæt og fast karklud. Når karkluden har den ønskede størrelse, så hækler jeg en omgang med fastmasker og slutter af med musetakker.

Garnforbruget til karkluden på billedet er lige knap 50 gram bomuldsgarn.

Flere opskrifter og meget mere inspiration lige HER.

Klik og køb

Hvis du ikke har tid og lyst til at kigge forbi og prøve nogle af mine Redesigns, så husk at jeg har lavet en klik og køb funktion på min hjemmeside. Dette klik linker dig direkte videre til min lille butik på Trendsales, og her kan du få mine varer tilsendt med DAO eller BRING for 39 kr.

Udover mine FieFit Redesigns, er der efterhånden også en masse andre sjove ting. I skrivende stund er der 147 forskelllige ting til salg. Og husk, du kan vælge flere ting på én gang 😊

Måske er der også noget for dig?

Systuen

Når jeg laver mine tasker, har jeg fundet ud af, at det er en stor hjælp at stryge en fold der hvor jeg skal sy. Pyha, det betød meget renderi mellem min systue og bryggerset, så jeg flyttede stry­gebrædtet ind i systuen, og det blev lidt trangt. Derfor har jeg nu rykket lidt rundt og flyttet tre sektioner af reolen ud i mellemgangen. Det har givet plads til mit strygebrædt og over stryge­brædtet har Svendsen opsat to hylder, som matcher med den sidste reolsektion, som vi lod stå herinde. Det er blevet virkelig flot nu – kom selv og se 😊 Nu skal jeg bare have fundet en god løsning til at hænge alle mine lynlåse op under reolerne.

Øvrige projekter

Nu har jeg modellen for mine tasker, og jeg har gjort mig nogle rigtig gode erfaringer. Jeg mangler at sy lynlåse i de næste 3 af vores egne skuldertasker og dernæst går jeg i gang med Porche-biltaskerne.

Jeg har også købt en del garn på Trendsales, og der er i alle tilfælde til et par strikkede nederdele yderligere.  

En af mine gamle korte jersey nederdele bliver forfremmet til en bluse. Dertil har jeg også købt garnet.

Meget mere om alt det i de kommende nyhedsbreve.

Inspiration koster gratis

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har brug for lidt inspiration til et af dine egne projekter. Det er jeg sikker på, at vi begge kan lære af.

 • www.fiefit.dk er tosproget. Husk derfor, at du altid kan dele min hjemmeside med familie og venner udenfor Danmark, idet jeg gør meget ud af, at lave engelske oversættelser af alle siderne.
 • Af- og tilmelding til mine nyhedsbreve sker ved at sende en mail til: fiefit@­outlook.com, Hvis du hellere vil have et link på SMS, så gør jeg også gerne det.
 • Du kan også finde mig på Instagram og Trendsales.
 • Nedenfor finder du nyhedsbreve fra tidligere år:

Februar

Læs om: onlineworkshops, status på biltasker, symaskinekursus, strikkede nederdele, ”3-for-2” rabat i februar og marts måned.

3-for-2 rabat

Frem til 1. april kan du få 3 FieFit Redesigns ved kun at betale for 2. Hvilket betyder, at det billigste FieFit Redesign du vælger, det får du gratis. Og det gælder også hvis du væl­ger fra min lille butik på Trendsales. Hvis du ikke er bekendt med, hvordan Trendsales virker, så får du her en lille introduktion.

Start med at vælge et af mine Redesigns fra min hjemmeside. Linket fører dig over til min Trendsales butik. Scrol lidt ned på siden, indtil du finder mit billede. Klik på mit billede, og så vil du finde alle de ting jeg har til salg. I skrivende stund har jeg 126 ting til salg, og her er der masser af ting udover mine Redesigns. Ved at klikke på billederne af de ting du gerne vil købe, så fremkommer der et totalbeløb frem. Her kan du så acceptere den pris der dukker op, eller du kan fraregne den billigste af de 3 ting du vælger. Hvis du forelsker dig i mere end 3 ting, så kan du klikke på ”kontakt” og så kan vi her finde frem til en god pris. Hvis du køber for over 500 kr., så betaler jeg de 39 kr. som er fragt omkostningerne.

Online workshops 2023

Ja, ja – vi har jo alle et standpunkt indtil vi tager et nyt. Og jeg blev enig med mig selv om, at jeg ikke ønsker at friholde hver 4. søndag. I stedet åbner jeg for muligheden for, at du kan få en online workshop, lige når du har lyst. Eller i alle tilfælde, at vi aftaler den tid der kan passe både dig og mig. Og måske hvis du har en gruppe veninder, som er spredt over hele landet, og måske endda også i udlandet, som du så kan samle på denne måde. Læs mere om mine tanker HER.

Status biltasker

Prisen for at jeg gerne vil gøre tingene på min helt egen måde er, at det tager lidt længere tid. Dels fordi jeg ikke kan være i systuen ret længe af gangen, og dels fordi jeg er nødt til at prøve mig frem. Jeg har nemlig en idé om, at hvis jeg begynder at lære at sy ”rigtigt”, så vil noget af min kreative hjerne blive styret af den ”normale” og ”rigtige” måde at sy på, og så er jeg bange for, at det bliver på bekostning af det skøre, anderledes og sjove resultat, som jeg godt kan lide.

Det næste jeg skal til er, at sy skulderhanken på den første taske. Jeg har måttet pille en del op, klippe til og sy om igen igen. Og dels har disse erfaringer medført, at jeg tror at de næste tasker bliver nemmere, og dels har jeg fundet noget vandtæt materiale således, at jeg fremover kan spare 2 lag i forhold til den teknik jeg bruger nu.

GDS-inspiration

Nu har jeg efterhånden strikket 4 nederdele og er i gang med den 5. Du kan se flere bil­leder og opskrifter på GDS på hjemmesiden.

Kursus i min nye symaskine

Som nævnt i januar nyhedsbrevet, har jeg været på kursus hos Symaskineshoppen og det blev nogle konstruktive og hyggelige timer. Heldigvis var vi kun 2 på holdet, hviket betød, at vi hver især kunne komme frem med vores specifikke problemer og spørgsmål. Hvis du selv har en symaskine og mangler lidt inspiration, så kan jeg anbefale at kigge på Symaskineshoppens hjemmeside. De har masser af kurser og cafémøder.

YouTube og TikTok

Du behøver ikke kigge efter mig på YouTube eller TikTok. Hvis jeg skal være ærlig, så kan jeg ikke se mig selv blandt de øvrige kreative indslag. Måske senere, men lige nu vil jeg hellere bruge tid på den del af produktionen, som jeg syntes er sjov.

www.fiefit.dk er tosproget. Husk derfor, at du altid kan dele min hjemmeside med familie og venner udenfor Danmark, idet jeg gør meget ud af, at lave engelske oversættelser af alle siderne.

Af- og tilmelding til mine nyhedsbreve sker ved at sende en mail til: fiefit@outlook.com, Hvis du hellere vil have et link på SMS, så gør jeg også gerne det.

Nedenfor finder du nyhedsbreve fra tidligere år:


Januar

Læs om:

onlineworkshops, specialsyede tasker m.m. efter mål, GDS-inspiration,

symaskinekursus, FieFit på sociale medier

GODT NYTÅR

Jeg håber dit nye år er startet på en god måde, og at du har mange spændende planer for det nye år. Jeg syntes lige vi har lært at skrive 2022, og nu tager vi igen hul på 365 friske og helt nye dage – og muligheder.

Workshops 2023

Jeg ser frem til at prøve online workshops, og håber at du har mod på at deltage. Jeg er sikker på, at du vil blive inspireret til GDS-projekter. Læs mere HER. Den første online workshop er søndag den 29. januar kl. 15.00-16.00. Ses vi?

Tilmelding enten via fiefit@outlook.com eller SMS til 4082 9038. Når du har tilmeldt dig, sender jeg et link til dig, som du så blot skal klikke på, når workshoppen starter.

Nyt fokus på min produktion

Som du ved, er jeg på Instagram, og hold nu op, der er virkelig mange der up­cyc­ler/­re­de­signer på alle mulige måder. Og rigtig mange bruger nu også betegnelsen ”rede­sign”. Jeg er da en smule smigret, for i 2018 da jeg skulle finde et navn til min nye hobby, så var der ingen hits på Google, når jeg søgte på ”redesign”. Derfor valgte jeg navnet FieFit Re­design. Og det er jo rigtig fint, at mulighederne er blevet så meget større for at købe gen­brug og for dermed at passe på vores planet.

Men jeg må også indrømme, at det er svært at vise mine unikke redesigns, fordi de nu forsvinder i mængden.

Derimod har jeg flere gange hørt, at når man Googler ”specialsyede tasker”, så finder man kun FitFit Redesign 😉. Derfor har jeg ændret set-up på hjemmesiden således, at der er mere fokus på specialsyede tasker, specialsyede pude- og hyndebetræk og specialsye­de – eller strikkede – putte­pølser.

Den seneste ting jeg har specialsyet, er opbevaring til bunden af mit garderobeskab. Du kender sikkert godt, når du fylder op med de store plastkasser, eller plastposer og andet. Der er altid masser af lufthuller, dvs spildplads. Lidt ligesom det princip der gælder, når man pakker sin bil med kufferter og sportstasker. Så jeg syede simpelthen en megastor taske, dog uden hank, der lige præcis passer til ska­bets mål.

Yderste materiale er møbelstof. På bagsiden af det har jeg strøget noget fluffy vlies på og inderst har jeg lagt et lag satin, som stammer fra et gammelt lagen. Og tasken åbnes med lynlås. Nu ligger alle vores hovedpuder i denne taske, og der er ingen lufthuller og dermed spildplads. Skabsbunden er udnyttet til sidste cm.

Du kan stadig finde mit redesignede genbrugstøj, men jeg har besluttet at holde pause med at lave flere redesigns af genbrugstøj for et stykke tid. Min hjemmeside er derfor også vendt lidt på hovedet. Jeg håber du kan lide det: www.fiefit.dk

GDS inspiration

En anden ting jeg vil sætte mere fokus på er, at inspirere dig til at gå i gang selv. Derfor vil jeg også lægge mere inspiration under GDS på hjemmesiden. Og til det formål håber jeg, at ”møde” en masse sjove mennesker på mine online workshops.

Kursus i min nye symaskine

I slutningen af denne måned skal jeg på kursus hos Symaskineshoppen i Roskilde for at lære mere om min nye symaskine. Jeg syntes jeg er kommet godt i gang, men glæder mig til, at få demonstreret de mange muligheder den byder på.

Twitter, YouTube og TikTok

Efter Elon Musk overtog Twitter, må jeg indrømme, at hans tilgang til dette medie viger alt for meget fra det, jeg syntes giver værdi. Derfor har jeg slette min profil på Twitter. Jeg kommer til at savne de mange søde mennesker jeg ”mødte” derinde, men jeg må erkende, at det kræver utrolig meget tid, at være på flere medier samtidig, og som nævnt vil jeg gerne fokusere på en flot hjemmeside og så er jeg stadig at finde på Instagram.

Istedet for Twitter vil jeg bruge tid på at uploade inspirationsvideoer. Dels på YouTube, som nævnt tidligere, og dels fordi jeg har hørt om en dansk forfatter der fik rigtig mange visninger og delinger på TikTok. Jeg troede ellers kun TikTok var for unge mennesker og deres sang og dans, men vi får se om FieFitRedesign også kan tiltrække interesserede herinde. Vho intet vover, intet vinder 😊

Mange nytårshilsner fra FieFit Redesign

Nyhedsbreve fra tidligere år:

Til- og afmelding af nyheder

Send blot en mail til fiefit@outlook.com og skriv “ja tak” eller “nej tak”


Tilbage til forsiden * Return to front page