Nyheder

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


FieFit Redesign på sociale medier

Mit primære fokus vil være, at gøre min hjemmeside lækker og indbydende. Mine Redesigns kan også ses på Instagram, Pinterest og på LinkedIn.  

Del gerne link til min hjemmeside med familie og venner

Hvis du syntes, at mine produkter kan være af interesse for andre, er du meget velkommen til at videresende link til min hjemmeside.

Facebook er ikke noget for mig, derfor har jeg oprettet et chatroom

Jeg gætter på, at mange læsere undrer sig over, at jeg ikke er på Facebook. Og for at være hudløst ærlig, så er det fordi jeg ganske enkelt ikke er stærk nok til at klare evt grimt sprog der måtte dukke op. Hvilket desværre sker alt for tit.

Som alternativ har jeg oprettet et chatroom, som skal være mit alternativ til Facebook. Du finder mit chatroom HER

Nyhedsbreve

Det skulle glæde mig, hvis du har lyst til at modtage mine nyhedsbreve. Heri vil du finde information om mine online workshops, opdateringer i min blog og ikke mindst billeder af nye produktioner som forhåbentlig kan inspirere dig. Abonnenter vil få 10% rabat ved køb af mine Redesigns.

Hvis du har særlige ønsker eller forslag til gæstetalere, idéer til min lille butik og til min hjemmeside, så hører jeg gerne fra dig på fiefit@outlook.com eller på tlf. 4082 9038

Med kærlig hilsen FieFit Redesign v/Janeth Svendsen


NYHEDSBREVE 2023

Januar

Læs om:

onlineworkshops, specialsyede tasker m.m. efter mål, GDS-inspiration,

symaskinekursus, FieFit på sociale medier

GODT NYTÅR

Jeg håber dit nye år er startet på en god måde, og at du har mange spændende planer for det nye år. Jeg syntes lige vi har lært at skrive 2022, og nu tager vi igen hul på 365 friske og helt nye dage – og muligheder.

Workshops 2023

Jeg ser frem til at prøve online workshops, og håber at du har mod på at deltage. Jeg er sikker på, at du vil blive inspireret til GDS-projekter. Læs mere HER. Den første online workshop er søndag den 29. januar kl. 15.00-16.00. Ses vi?

Tilmelding enten via fiefit@outlook.com eller SMS til 4082 9038. Når du har tilmeldt dig, sender jeg et link til dig, som du så blot skal klikke på, når workshoppen starter.

Nyt fokus på min produktion

Som du ved, er jeg på Instagram, og hold nu op, der er virkelig mange der up­cyc­ler/­re­de­signer på alle mulige måder. Og rigtig mange bruger nu også betegnelsen ”rede­sign”. Jeg er da en smule smigret, for i 2018 da jeg skulle finde et navn til min nye hobby, så var der ingen hits på Google, når jeg søgte på ”redesign”. Derfor valgte jeg navnet FieFit Re­design. Og det er jo rigtig fint, at mulighederne er blevet så meget større for at købe gen­brug og for dermed at passe på vores planet.

Men jeg må også indrømme, at det er svært at vise mine unikke redesigns, fordi de nu forsvinder i mængden.

Derimod har jeg flere gange hørt, at når man Googler ”specialsyede tasker”, så finder man kun FitFit Redesign 😉. Derfor har jeg ændret set-up på hjemmesiden således, at der er mere fokus på specialsyede tasker, specialsyede pude- og hyndebetræk og specialsye­de – eller strikkede – putte­pølser.

Den seneste ting jeg har specialsyet, er opbevaring til bunden af mit garderobeskab. Du kender sikkert godt, når du fylder op med de store plastkasser, eller plastposer og andet. Der er altid masser af lufthuller, dvs spildplads. Lidt ligesom det princip der gælder, når man pakker sin bil med kufferter og sportstasker. Så jeg syede simpelthen en megastor taske, dog uden hank, der lige præcis passer til ska­bets mål.

Yderste materiale er møbelstof. På bagsiden af det har jeg strøget noget fluffy vlies på og inderst har jeg lagt et lag satin, som stammer fra et gammelt lagen. Og tasken åbnes med lynlås. Nu ligger alle vores hovedpuder i denne taske, og der er ingen lufthuller og dermed spildplads. Skabsbunden er udnyttet til sidste cm.

Du kan stadig finde mit redesignede genbrugstøj, men jeg har besluttet at holde pause med at lave flere redesigns af genbrugstøj for et stykke tid. Min hjemmeside er derfor også vendt lidt på hovedet. Jeg håber du kan lide det: www.fiefit.dk

GDS inspiration

En anden ting jeg vil sætte mere fokus på er, at inspirere dig til at gå i gang selv. Derfor vil jeg også lægge mere inspiration under GDS på hjemmesiden. Og til det formål håber jeg, at ”møde” en masse sjove mennesker på mine online workshops.

Kursus i min nye symaskine

I slutningen af denne måned skal jeg på kursus hos Symaskineshoppen i Roskilde for at lære mere om min nye symaskine. Jeg syntes jeg er kommet godt i gang, men glæder mig til, at få demonstreret de mange muligheder den byder på.

Twitter, YouTube og TikTok

Efter Elon Musk overtog Twitter, må jeg indrømme, at hans tilgang til dette medie viger alt for meget fra det, jeg syntes giver værdi. Derfor har jeg slette min profil på Twitter. Jeg kommer til at savne de mange søde mennesker jeg ”mødte” derinde, men jeg må erkende, at det kræver utrolig meget tid, at være på flere medier samtidig, og som nævnt vil jeg gerne fokusere på en flot hjemmeside og så er jeg stadig at finde på Instagram.

Istedet for Twitter vil jeg bruge tid på at uploade inspirationsvideoer. Dels på YouTube, som nævnt tidligere, og dels fordi jeg har hørt om en dansk forfatter der fik rigtig mange visninger og delinger på TikTok. Jeg troede ellers kun TikTok var for unge mennesker og deres sang og dans, men vi får se om FieFitRedesign også kan tiltrække interesserede herinde. Vho intet vover, intet vinder 😊

Mange nytårshilsner fra FieFit Redesign

Nyhedsbreve fra tidligere år:

Til- og afmelding af nyheder

Send blot en mail til fiefit@outlook.com og skriv “ja tak” eller “nej tak”


Tilbage til forsiden * Return to front page