TALL

*Read this page in english*

Thai silke nederdel til den høje qvinde

Brun i bund. Orange og gule blomster med guldmønster. Sort og grønt blomsterprint. Kraftig silkeskørt der går fra top og 45 cm ned. Derunder er nederdelen let gennemsigtig. Jeg har indsat en brun blonde i taljen og forneden på nederdelen. Lynlås i taljen. Talje 90 cm. Længde: 102 cm. Længde forneden: 140 cm. 34 cm høj slidst i siden.

Kan købes for 225 kr. Varenr.: 2020-02-69. Husk at vælge din sidegevinstKlik og køb via min annonce på Trendsales, og få dit FieFit Redesign leveret med DAO.


Thai silke nederdel til den høje, Petite og Plus Size qvinden

Delvis skræddersyet – du bestemmer selv alle mål

Orange og gule blomster med grønne blade på sort baggrund. Kraftigt silke skørt fra top og 45 cm ned. Derfra er nederdelen delvis gennemsigtig. Lynlås i taljen og derfra kan vi lave selve taljemålet præcis som du ønsker det. Taljemål op til 120 cm. Længde op til 102 cm. Bredde forneden 140 cm. Slids op til 50 cm i den ene side. Jeg anbefaler, at du vasker denne nederdel i en vaskepose og på et uldprogram.

Kan købes for 225 kr. Varenr.: 2022-02-77. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få nederdelen leveret med DAO. Husk at vælge din sidegevinst.


Fra fodboldtræningstrøje og Pashminasjal til nederdel

Denne fodboldtræningstrøje er lavet af en blød og lækker kvalitet, og jeg syntes derfor ikke den bare skulle smides ud. Istedet vendte jeg trøjen på hovedet, skar hals og ærmer af og nu blev elastiken i livet bare vendt på hovedet. Jeg fandt et Pashminasjal der matchede i farverne og resultatet er en nederdel til den høje qvinde. Jeg står på en lille taburet for at længden passer. Mål fra top til bund: 119 cm. Talje 84-100 cm. Svarer til ca. str. 42/44.


Tilbage til forsiden * Return to front page