Curve og Plus size til salg

*Read this page in english*

Hjemmestrikket trøjejakke med bælte

Lækker striktrøje/-jakke af blandede garner: acryl, uld mm. Vaskes derfor på uldprogram og gerne i en stor vaskepose af f.eks. hovedpudebetræk. Skulderbredde 73 x 2. Længde 130 cm. Jeg gætter på, at det passer til en str. 56 eller deromkring. Men den skal prøves på, for det afhænger jo af hvordan den sidder på dig. Der er også strikket bælte og det tilpasser jeg gerne. Hvis du ønsker bindebånd istedet, så finder vi også ud af det. Der er lagt mange timer og kærlighed i denne trøje og jeg glæder mig til at finde den rigtige køber, der vil værdsætte denne skønne varms.

Kan købes for kr. 750 – Varenr.: 2020-02-27.


Rosa/lyserød bomuldsbluse med blomstrede borter

Denne bluse er et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen. Blusen fejler ikke noget og ved at indsætte nogle baner stof både på for- og bagstykke samt på ærmerne, har jeg øget størrelsen markant. Her har jeg brugt en bomuldsdug der matcher farverne på blusen. Brystmål: 122 cm. Længde: 60 cm. Dvs jeg har øget brystmålet med 28 cm. Ærmevidde er uændret men længden er øget med 6 cm. Min skønne svigerinde er model men det er bl.a. her jeg gerne vil have en Curve & Plus Size model således, at blusen kommer til sin ret. Har du lyst til at være min model, så kontakt mig endelig.

Kan købes for kr. 225. Varenr.: 2021-02-65

Poncho/trøje

Denne poncho er lukket med een enkelt knap i begge sider. Det blå er enkelttrådet tykt garn; gætter på, at det er uld og kraven og siderne er to-farvet acrylgarn. Brystvidde: 130 cm. Længde: 85 cm. Jeg anbefaler vask på uldprogram og helst i vaskepose således, at den ikke strækker sig.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-42.

Top af bomuld

Strikket og hæklet top af forskellige bomuldsgarner og derfor har jeg forvasket den på 30 grader finvask. Hvis du ønsker, at den bliver mindre og mere fast kan du vaske den på 60 grader. Højde: 67. Brystvidde: 130. Højde på stropper: 25 cm. Jeg har samlet den med klemmer i siderne, og derfor vil jeg rigtig gerne have en Curve & Plus Size model således, at blusen kommer til sin ret. Har du tid og lyst, så kontakt mig endelig.

Kan købes for kr. 225. Varenr.:  2020-02-43

Fra ordinær til feminim

Bred sort blonde er indsat på ryg og forstykke således, at blusen er blevet flere numre større end oprindelig. Brystmål 130 cm. Længde 70 cm. Vaskes på 30 grader finvask i vaskepose for at skåne dels blonden men også selve blusen.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-28

Flere oplysninger om nederdelen, klik her. Varenr.: 2021-02-67

Petite modeller søges (str. 34 og derunder) samt Curve og Plus size modeller (str. 48 og derover)

Jeg har brug for hjælp til at præsentere mine redesigns af størrelserne Petite og Curve & Plus Size. Vi kan lave nogle sjove og skøre billeder f.eks. med og uden hat, og hvis du gerne vil være delvis anonym, respekterer jeg naturligvis dette. Under alle omstændigheder lover jeg dig, at vi får det sjovt. Desuden vil jeg gerne høre din mening om hvad du gerne vil have i din garderobe. Noget af det tøj jeg allerede har lavet er “semi” skræddersyet, dvs jeg mangler blot at tilpasse de sidste detaljer således, at kunderne får det præcis efter egne mål.