Curve og Plus size

Rosa/lyserød bomuldsbluse med blomstrede borter

Denne bluse er et eksempel på hvordan man kan øge størrelsen. Blusen fejler ikke noget og ved at indsætte nogle baner stof både på for- og bagstykke samt på ærmerne, har jeg øget størrelsen markant. Her har jeg brugt en bomuldsdug der matcher farverne på blusen. Brystmål: 122 cm. Længde: 60 cm. Dvs jeg har øget brystmålet med 28 cm. Ærmevidde er uændret men længden er øget med 6 cm. Min skønne svigerinde er model men det er bl.a. her jeg gerne vil have en Curve & Plus Size model således, at blusen kommer til sin ret. Har du lyst til at være min model, så kontakt mig endelig.

Kan købes for kr. 225. Varenr.: 2021-02-65

Poncho/trøje

Denne poncho er lukket med een enkelt knap i begge sider. Det blå er enkelttrådet tykt garn; gætter på, at det er uld og kraven og siderne er to-farvet acrylgarn. Brystvidde: 130 cm. Længde: 85 cm. Jeg anbefaler vask på uldprogram og helst i vaskepose således, at den ikke strækker sig.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-42.

Top af bomuld

Strikket og hæklet top af forskellige bomuldsgarner og derfor har jeg forvasket den på 30 grader finvask. Hvis du ønsker, at den bliver mindre og mere fast kan du vaske den på 60 grader. Højde: 67. Brystvidde: 130. Højde på stropper: 25 cm. Jeg har samlet den med klemmer i siderne, og derfor vil jeg rigtig gerne have en Curve & Plus Size model således, at blusen kommer til sin ret. Har du tid og lyst, så kontakt mig endelig.

Kan købes for kr. 225. Varenr.:  2020-02-43

Nederdel af to par slidte bukser

Et eksempel på semi-skrædder redesign. Min mands aflagte bukser af en lækker bomuld, er klippet op og vendt på hovedet. Derved har jeg anvendt det mindst slidte af begge par bukser. Lynlåslomme påsyet foran. To-vejs gennemgående lynlås som giver mulighed for at lave slids foran. Lægges op efter købers ønske; med rå kant eller påsyet blonde. Kanten kan klippes zig-zag, vi kan børste den således, at den bliver frynset. Det er helt op til køber. Nuværende længde 77 cm. Talje 120 cm. Vaskes på 30 grader fin og helst i vaskepose af hensyn til blonder og lynlås.

Kan købes for for kr. 495 – Varenr.: 2020-02-32

Fra ordinær til feminim

Bred sort blonde er indsat på ryg og forstykke således, at blusen er blevet flere numre større end oprindelig. Brystmål 130 cm. Længde 70 cm. Vaskes på 30 grader finvask i vaskepose for at skåne dels blonden men også selve blusen.

Kan købes for kr. 395. Varenr.: 2020-02-28

Flere oplysninger om nederdelen, klik her. Varenr.: 2021-02-67