Bluser GDS

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Poncho/trøje

Denne poncho er lukket med een enkelt knap i begge sider. Det blå er enkelttrådet tykt garn; gætter på, at det er uld og kraven og siderne er to-farvet acrylgarn. Brystvidde: 130 cm. Længde: 85 cm. Svarer til str. 52/54 men jeg syntes også den passer mig, som er en str. 42/44, så det afhænger af hvor løs/stram du kan lide den er. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Jeg anbefaler vask på uldprogram og helst i vaskepose således, at den ikke strækker sig.


Top af bomuld

Strikket og hæklet tp af forskellige bomuldsgarner og derfor har jeg forvasket den på 30 grader finvask. Hvis du ønsker, at den bliver mindre og mere fast kan du vaske den på 60 grader. Højde: 67. Brystvidde: 130. Højde på stropper: 25 cm.  Min model er normalt en str. 48-50 og derfor gætter jeg på, at denne top svarer til str. 50 alt afhængig af hvor tætsiddende du ønsker en soltop skal være.Ny krave


Fra t-shirt til feminin bluse

Denne t-shirt er af 100% bomuld som jeg elsker at gå med. Men lidt for kedelig. Jeg havde noget lækkert garn som er en blanding af 50% bomuld og 50% uld, og det brugte jeg til at hækle kanter på ærmer, halsudskæring og forneden. Garnet holder sig pænt selv ved vask på 30 grader finvask.


Fra lukket bluse til lynlås foran

Denne bluse var oprindelig lukket. For at undgå, at hive blusen over hovedet syede jeg en lynlås i på forsiden. Et blondestykke blev desuden indsat i ryggen således, at blusen er blevet et nummer større.


Fra sort blonde/lace bluse til stola

Efter min mening er det meget få mennesker der kan bære sort. Og ja, jeg ved godt, at mange sværger til sort og har svært ved at finde på alternati-ver. Efter min mening kan det nu sagtens lade sig gøre.

Sort er en hård farve der gør vores blege skandinaviske hud endnu mere bleg. Men som indramning, eller sammen med stærke farver, syntes jeg sort kan have sin berettigelse.

Denne smukke blonde/lace bluse blev klippet i to dele og den øverste del er nu en slags stola der kan bæres ovenpå andre bluser og toppe. Kanten har jeg hæklet af fløjslignende garn der matcher blonden/lacen.


Regnbuestrik

Denne striktrøje er igen af 100% bomuld a la May-flower kvalitet. Overdelen er strikket på tværs fra ærmegab til ærmegab og det giver nogle sjove flowerpower ærmer. Brystvidde fra ærmegab til ærmegab 110 cm. Svarer til ca. str. 42. Ved vask på uldprogram og i vaskepose bevares facon, luftighed og blødhed. Ved 60 grader finvask bliver den mere tæt.


Sort maskinstrikket bluse

Denne bluse var en Gerry Weber i sit tidligere liv. Super blød og lækker at have på. Kinakrave. 2-vejs lynlås foran. Jeg har påsat blondekanter. Brystmål 86 cm. Længde 64 cm. Vidde forneden 92 cm. Svarer ca. til str. 38/40. Vaskes på 30 grader finvask – gerne i vaskepose på grund af blonderne. Husk at lyne lynlåsen inden vask. Find detaljer om nederdelen HER.


Tilbage til forsiden * Return to front page