Bluser GDS

*Read this page in english*

Ny krave

Fra t-shirt til feminin bluse

Denne t-shirt er af 100% bomuld som jeg elsker at gå med. Men lidt for kedelig. Jeg havde noget lækkert garn som er en blanding af 50% bomuld og 50% uld, og det brugte jeg til at hækle kanter på ærmer, halsudskæring og forneden. Garnet holder sig pænt selv ved vask på 30 grader finvask.


Fra lukket bluse til lynlås foran

Denne bluse var oprindelig lukket. For at undgå, at hive blusen over hovedet syede jeg en lynlås i på forsiden. Et blondestykke blev desuden indsat i ryggen således, at blusen er blevet et nummer større.


Fra sort blonde/lace bluse til stola

Efter min mening er det meget få mennesker der kan bære sort. Og ja, jeg ved godt, at mange sværger til sort og har svært ved at finde på alternati-ver. Efter min mening kan det nu sagtens lade sig gøre.

Sort er en hård farve der gør vores blege skandinaviske hud endnu mere bleg. Men som indramning, eller sammen med stærke farver, syntes jeg sort kan have sin berettigelse.

Denne smukke blonde/lace bluse blev klippet i to dele og den øverste del er nu en slags stola der kan bæres ovenpå andre bluser og toppe. Kanten har jeg hæklet af fløjslignende garn der matcher blonden/lacen.