Redesignet brugt tøj

Genbrugstøj der får nyt liv 

HVis du gerne vil forlænge livet på et stykke tøj istedet for at smide ud, så kig på fanen herunder og få lidt inspiration til at gøre det. Ved at puste nyt liv i gamle klude, så genfinder man samtidig glæden ved at gå med netop dette stykke tøj.

> En slidt krave kan klippes af og erstattes af noget andet <

> En plet kan camoufleres på en sjov måde <

> En sweater, man ikke kan trække over hovedet kan få en lynlås syet i, og en sjov kant kan hækles på med nye og sjove farver – eller vi kan vende bunden i vejret på sweateren og lave en vamset nederdel, et par skønne luffer eller et par benvarmere <

Et par cowboybukser der sidder  lækkert over numsen men som er for vide, for smalle, for korte, for lange. Tilfør et lækkert stykke stof, nogle sjove blonder, knapper eller figurer og du har istedet en anvendelig nederdel eller et par bukser som har fået tilført et sjovt og anderledes snit <


Tag gerne det tøj med på en af mine workshops og lad os kigge på det sammen. Et godt råd koster ingenting og jeg er sikker på, at vi kan finde på at ændre dit tøj til noget som ingen andre har.


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english