Skjorter

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Jeg arbejder på, at lave flere ting til mænd og drenge. Principperne for hvordan jeg redesigner tøjet, er i mange tilfælde de samme, uanset hvilket køn der skal bære tøjet efterfølgende. Måske lige med undtagelse af alt det lyserøde og blonderne. Prøv f.eks. at se hvordan jeg har øget størrelsen på disse bluser som kan købes eller disse bluser som er til inspiration. Det samme gælder med bukser hvor jeg har lavet nogle redesigns som sagtens kan bruges af mænd og drenge også. For at øge størrelsen kan vi bruge mange forskellige ting; slips, cowboystof, andre stoffer der matcher – eller ikke matcher. Eller vi kan koge to skjorter/sweatshirts/t-shirts sammen.

Under KAN KØBES og STRIK er der imidlertid huer og halstørklæder som også kan anvendes af mænd/drenge.

Nedenfor er et eksempel på 2 af min mands skjorter, som var blevet for små. Da materialet var lækkert, og skjorterne ikke var spor slidte, så syntes vi det var synd at smide dem ud. Ved at sy dem sammen til een fik vi en anvendelig skjorte. Brystmål (målt lige under ærmegab): er ændret fra 114 cm til 126 cm. I herrestr. gætter jeg derfor på, at den idag svarer til en str. 54/56 dvs XL/XXL. I dette tilfælde er længden ikke ændret. Hold øje med denne side, for jeg kommer med flere forslag til skjorter, trøjer m.m. i den nærmeste fremtid. Eller tilmeld dig mine nyhedsbreve, så får du billederne som den første.

Kan købes for 65 kr. Varenr. 2020-02-54. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få skjorten leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page