Jakker, kimono etc GDS

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Påsat krave og lidt til

Denne gule sommerjakke er virkelig anvendelig og dejligt at have på. Men lidt kedelig. Derfor fandt jeg noget Broderi Anglaise, som min svigerinde har købt på et kræmmermarked i metermål. Jeg klippede de smukkeste blomster fra og beholdt kanten og så fik jeg dannet både en smuk krave og også en bølgekant nederst på jakken. Jeg glæder mig til at bruge den til næste sommer sammen med mine sommerkjoler.


Fleecejakke

En af mine egne favoritjakker er denne pink fleece jakke. Som iøvrigt er købt i en gebrugsbutik for 40 kr. Da jeg elsker farver og feminine udtryk, fandt jeg en bort med hvidt og pink mønster, der passede perfekt.


Fra traditionel housecoat til sjov hjemmekimono

Min skønne frotté housecoat har altid været en anelse for stor til mig. Og lidt kedelig. Derfor klippede jeg lidt af siderne, tog ærmerne af og syede dem på igen så de blev ¾ lange i stedet for helt lange. Bindebæltet røg væk og erstattet af en lynlås. Jeg fandt nogle blonder, der matcher den røde kant, der var i forvejen.


Silke kimono

Denne kimono er skræddersyet i Thailand, og lavet af silke udvendig og af bomuld indvendig. Den har 2 lommer både ud- og indvendig. Det traditionelle revers er udskiftet med lynlås og bindebælte, der kan bruges efter behov. 


Hjemmestrikket trøje/jakke

Et eksempel på hvad du kan bruge alt dit restegarn til. Her har jeg strikket en lækker striktrøje/-jakke af blandede garner: acryl, uld mm. Vaskes derfor på uldprogram og gerne i en stor vaskepose af f.eks. hovedpudebetræk. Svarer til ca. str. 58. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Der er lagt mange timer og kærlighed i denne trøje og jeg har nu fundet en køber, som jeg håber vil blive lige så glad for at bruge den, som jeg har været for at lave den.  


Tilbage til forsiden * Return to front page