Bukser

*Read this page in english*

Fra Zipp-off herrebukser til zipp-off damebukser

Disse bukser er til dig, som gerne vil have nogle praktiske og stærke bukser, OG som tilmed gerne vil have et mere feminint snit. Min mands aflagte zipp-off bukser var alt for gode til at smide ud. I stedet har jeg påsyet et par blonder hist og pist og ellers bibeholdt buksen som den var. Dvs benene kan stadig lynes af. Og de er faktisk rare at have på fordi stoffet er en slags “faldskærms-stof” – let og lækkert. Talje: 84 cm men kan øges et par cm, idet er er et par cm elastik bagpå. Svarer ca til str. 40/42. Hofte: 108 cm. Længde: 106 cm. Vaskes helst i vaskepose, og på 30 grader finvask, af hensyn til blonderne.


Cowboybukser med lynlåse i siderne

Hvis du er sejler, så er disse bukser som skræddersyet til dig. Grøn lynlås i højre side; styrbord og rød lynlås i venstre side; bagbord. Lynlåsene er ca. 70 cm og kan lynes op og ned efter humør og temperaturen på sejlturen. Livvidde 84 cm. Hofter 100 cm. Benlængde 98 cm. Svarer ca. til en str. 38/40.


Cowboybukser med slips i siderne

På disse cowboybukser er livvidde og hoftevidde øget 5 cm ved at indsætte slips i siderne. I linningen har jeg desuden indsat et stykke stof således, at bukserne har lidt hold idet slipsene går helt op i taljen. Så hvis du bliver inviteret til fest, med dresscode: slips – så behøver du ikke investere i nye slips. Livvidde: 83 cm. Hofter 106 cm. Længde: 97 cm. Svarer til ca. str. 40/42.


Cowboybukser med flacon’er

På disse cowboybukser har jeg håndsyet forskellige hæklede og strikkede flaconer på buksebenene og på baglommerne. Bukserne har elastik i taljen på bagsiden. Livvidde 76-84 cm Hofter 100 cm. Længde: 97 cm. Svarer til ca. str. 40. På grund af flacon’erne vil jeg anbefale, at du vasker ved 30 grader finvask og i vaskepose.


Piratbukser med gennemsigtige blonder

Bløde og lækre 100% bomuldsbukser. De startede med at være helt enkle og med bindebånd i hvert bukseben. Bindebåndene er klippet af og istedet er der to forskudte blonder med kig ind til det bare ben og en blonde nederst på bukserne. Desuden er der påsyet den samme blonde på lommerne. Selvom det er 100% bomuld anbefaler jeg, at du vasker bukserne i en vaskepose og på 30 grader, af hensyn til blonderne. Elastik i livet. Stram elastik giver livvide på 64 cm. Udtrukket elastik giver 102 cm i livet. Hoftemål 112 cm. Længde 66 cm. Svarer ca. til str. 34/XS. Læs mere om blusen på GDS siderne HER. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for for kr. 45. Varenr.: 2020-02-62. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO.


Piratbukser med et feminint strejf

Jeg startede med et par helt almindelige og enkle piratbukser i 100% kraftigt bomuld. Så klipppede det nederste af buksebenene af. En lækker blonde fra en hvid sommerkjole blev påsyet og for at kante af mod buksen satte jeg en anden smal blonde henover. Den samme blonde blev påsyet lommerne. Lommerne lukkes med en lille velcro firkant. Bukserne har elastik i livet og mulighed for at sætte en snøre i, hvis man syntes det er nødvendigt. Selvom det er 100% bomuld anbefaler jeg, at du vasker bukserne i en vaskepose og på 30 grader, af hensyn til blonderne. Når elastiken i livet er stram måler den 64 cm. Udtrukket måler livviden 90 cm. Hofterne måler 104 cm. Bukserne er 71 cm lange inkl. blonde. Svarer ca. til str. 34/S. Find flere Redesigns i din størrelse HER. Mere info om Pashminablusen under BLUSER

Kan købes for 45 kr. Varenr.: 2020-02-61. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO.


Cowboybukser med lynlåse i siderne

Her er et par strækcowboybukser med knapper og smarte syninger på benene. Siderne er klippet op fra neden og dernæst har jeg indsat pastelgrønne lynlåse på hver 70 cm. Kan lynes op og ned efter humør og temperatur. Husk at lyne lynlåsene inden vask. Livvide 82 cm og kan udvides til 90 cm. Hofter 104 cm og kan udvides til 128 cm. Smalle bukseben. Benlængde: 97 cm. Svarer ca. til str. 42/44.


Tilbage til forsiden * Return to front page