Tilbehør

Fra rund hals til V-udskæring

Denne bluse havde oprindelig en rund hals og blev ændret til en V-udskæring. Da blusen er lavet af meget fint og lidt ”nervøst” stof, kantede jeg udskæringen efter jeg havde klippet den runde hals af. Derpå brugte jeg kanten fra en anden bluse og påsyede den nye krave på blusen.

Slidt rund hals blev til V-udskæring 

Denne strikbluse går jeg så meget med, så kraven blev slidt. Derfor klippede jeg en V-udskæring og påsyede figurer på kanten. Desværre holdt figurerne ikke farven, da jeg vaskede blusen. Istedet hæklede jeg en kant med sytråd som man hækler flacon’er med.


Fra glat materiale til lidt mere skridsikkert

En kær veninde forærede mig denne “minkstola” som jeg er rigtig glad for. Problemet var bare, at jeg gerne ville bruge det til halstørklæde men det var for glat. Da jeg havde noget lækkert angora lignende garn, prøvede jeg at hækle en kant, og nu går knuden ikke mere op. Det betyder meget for mig, at jeg nu kan bruge det som halstørklæde, fordi det minder mig om min veninde, hver gang jeg bruger det. Især fordi hun ikke længere er iblandt os. 


HJEMGavekort, størrelsesguide, priser, Corona retningslinier.
TØJRedesignet tøj i alle størrelser, for mænd, kvinder og børn.
ØNSKEBRØNDENSpecialdesignet efter mål: rejsetasker, computertasker, puttepølser, puder, betræk til havehynder. Sommerfugle.
EVENTSKreative workshops herunder inspiration til at redesigne dit eget tøj, strik og gæstetaler events.
NYHEDERNyhedsbreve; nye kollektioner, datoer for workshops og gæstetaler events. Abonnenter deltager u/b.
BLOGLidt af hvert
OMMin baggrund og mine erfaringer
KONTAKTSpørgsmål, forespørgsler, aftaler om besøg, booke workshop og gæstetaler events.
ENGLISHMy danish website mirrored in english