Huer og halstørklæder

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Hue og lukket halstørklæde

Hue og halstørklæde i 100% uld. Halstørklædet er syet sammen således, at du kan lave en stor krave du kan putte dig ind i. Længde ialt: 285 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Sættet kan købes for kr. 135. Varenr.: 2020-02-25. Husk at vælge sidegevinst!


Hjemmestrikket halstørklæde

Det blev til et lækkert halstørklæde af restegarnerne Hosuband, som er 80% uld og 20% nylon og som er meget slidstærkt. Desuden er der acrylgarn i blandede farver. Opskriften finder du her. Halstørklædet måler 210 cm i længden og 45 cm i bredden. Find flere Redesigns i din størrelse HER. På grund af uldgarnet anbefaler jeg, at det vaskes på uldprogram og gerne i vaskepose for på den måde, at sikre at det det holder faconen. Hvis du ønsker at halstørklædet lukkes med lynlås som nedenstående eksempel, gør jeg det naturligvis gerne. Og uden merpris.

Kan købes for for kr. 125. Varenr.: 2020-02-46. Husk at vælge sidegevinst!


Hue og lukket halstørklæde

Hue i 100% uld og halstørklæde i acryl. Halstørklædet er med lynlås således, at du kan bruge det som eet langt halstørklæde, eller du kan lyne det og lave en stor krave du kan putte dig ind i. Længde: 144 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Sættet kan købes for kr. 135. Varenr.: 2020-02-20. Husk at vælge sidegevinst!


Halstørklæde/hyggestola

Halstørklæde i 100% uld foret med blødt og lækkert sjal. Halstørklædet er med lynlås således, at du kan bruge det som eet langt halstørklæde eller du kan lyne det og lave en stor krave du kan putte dig ind i. Velegnet ude som halstørklæde og og inde som hyggestola. Længde 214 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 135. Varenr.: 2020-02-23. Husk at vælge sidegevinst!


Lukket halstørklæde/-krave

Strikket rundt således, at du kan sno den omkring halsen eller udvendig på frakken. Strikket i 100% acryl. Vaskes på 30 grader finvask. Hvis du bruger vaskepose holder den fint faconen. Længde: 166 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 115. Varenr.: 2020-02-21. Husk at vælge sidegevinst!


Lukket mangefarvet halskrave

Kraven er strikket først og derpå har jeg samlet masker op og afsluttet på rundpinde således, at halskraven går ned på ryg og bryst, og varmer indenfor frakken. Strikket i blandet bomuldsgarn. Vaskes i vaskepose på uldprogram for at holde faconen. Ved vask på 30 grader finvask bliver strikket lidt tættere og kraven bliver lidt mindre. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for for kr. 85    Varenr.: 2020-02-24. Husk at vælge sidegevinst!