Huer og halstørklæder

*Read this page in english*

Hue og lukket halstørklæde

Hue og halstørklæde i 100% uld. Halstørklædet er syet sammen således, at du kan lave en stor krave du kan putte dig ind i. Længde ialt: 285 cm. 


Hjemmestrikket halstørklæde

Det blev til et lækkert halstørklæde af restegarnerne Hosuband, som er 80% uld og 20% nylon og som er meget slidstærkt. Desuden er der acrylgarn i blandede farver. Opskriften finder du her. Halstørklædet måler 210 cm i længden og 45 cm i bredden. På grund af uldgarnet anbefaler jeg, at det vaskes på uldprogram og gerne i vaskepose for på den måde, at sikre at det det holder faconen. 


Hue og lukket halstørklæde

Hue i 100% uld og halstørklæde i acryl. Halstørklædet er med lynlås således, at du kan bruge det som eet langt halstørklæde, eller du kan lyne det og lave en stor krave du kan putte dig ind i. Længde: 144 cm.


Halstørklæde/hyggestola

Halstørklæde i 100% uld foret med blødt og lækkert sjal. Halstørklædet er med lynlås således, at du kan bruge det som eet langt halstørklæde eller du kan lyne det og lave en stor krave du kan putte dig ind i. Velegnet ude som halstørklæde og og inde som hyggestola. Længde 214 cm. Find flere Redesigns i din størrelse HER.

Kan købes for kr. 45. Varenr.: 2020-02-23. KIik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO.


Tilbage til forsiden * Return to front page