Nederdele GDS

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Strikket nederdel

Denne nederdel er strikket af forskellige typer restegarn. Den er foret og er derfor anvendelig til udendørs brug om vinteren. Der er elastik i taljen. Livvide: 86-92 cm. Længde: 85 cm. Svarer til ca. str. 44. Find flere Redesigns i din størrelse HER.


 

Fra sort og enkel til sort og feminin

Denne enkle sorte nederdel manglede et eller andet. Lidt farve. Det yderste lag er lidt gennemsigtigt og det kunne jeg godt tænke mig at udnytte. Så jeg fandt nogle næsten ens blonder, påsyede den ene blonde nederst på skørtet og den anden blonde på det yderste lag. Man kan lige ane blonden under yderskørtet. Nu har jeg en lidt sjovere, og meget mere feminin, nederdel, som ovenikøbet falder på en lidt finere måde idag.


Fra squaredance nederdel til stram nederdel med swing

Det startede med en rundskåret squaredance nederdel (stoffet skåret som en sol) med 2-3 lag stof. Den blev sammensat med en nederdel, der sidder tæt til hofterne. Squaredance nederdelen blev delt således, at jeg har til endnu en nederdel. Jeg genanvendte så meget jeg kunne af linning og snit. Som billederne herunder viser, så lagde jeg squaredance delen op i hånden og som det fremgår, er det ikke nemt at gøre pænt. For at gøre indersiden pæn og jævn, sluttede jeg af med et bånd. Også selvom foret jo vil dels skjule både syninger og evt. ujævnheder. På ydersiden af nederdelen var min håndsyning også tydelig, og jeg påsyede derfor en blonde på overgangen mellem de to nederdele. Som jeg egentlig plejer at gøre med tilsvarende redesigns. 


Fra ordinær cowboynederdel til lidt mere feminin

Du har helt ret, jeg elsker blonder og lynlåse. Og denne nederdel gik jeg med stort set hele sommeren, men syntes, at den blev lidt kedelig. Så jeg fandt en blonde der matchede farven og nu er den lidt mere feminin og der findes kun denne ene. Vaskes i vaskepose på grund af blonden.


Fra striktrøje til nederdel.

Har du – eller din mand – en lækker striktrøje hvor albuerne måske er lidt slidte eller måske er den gået af mode? Så laver jeg den om til en nederdel, med eller uden foer. Det er en god idé hvis striktrøjen lige er et par nummer for stor til dig, idet der går lidt fra til sømmene. Ærmerne kan genanvendes til benvarmere, se f.eks. HER.


Fra mormor- til vintagenederdel

Det startede med en ensfarvet nederdel, købt i en genbrugsbutik. Lidt for enkel til mig og derfor syede jeg nogle roser og en blondekant på.


To ordinære nederdele blev til een sjov nederdel

To nederdele som jeg ikke brugte hver for sig, men sammen gav de et nyt look. Det er en god idé at genanvende linning og lynlås. Nogle gange kan elastik i livet fylde for meget.


En sort vinternederdel var for enkel og stilren. Jeg syede derfor 4 slips på den sorte nederdel; 2 på forsiden og 2 på bagsiden. På eksemplet nedenfor har jeg også vist hvordan den vil se ud med lidt flere slips. 


Slidte bukser + kedelig nederdel = nederdel med pasform

Den gule/sorte nederdel havde en kedelig facon. Bukserne var slidte forneden. Tilsammen blev det i stedet til en ny nederdel.


Hjemmestrikket nederdel med pailetter

Nederdelen er strikket af 100% Viscosegarn med pailetter. Der er lavet løbegang til elastik i livet. Jeg anbefaler, at den vaskes på uldprogram i vaskepose, og at den lægges på et bord for at tørre. Opskriften finder du her. Længde: 89 cm. Livvide løs: 88 cm. Livvide let udstrukket: 100 cm. Ribkant foroven: 25 cm. Svarer til ca. str. 44/46. Find flere Redesigns i din størrelse HER.


Tilbage til forsiden * Return to front page