Betræk til havehynder og sofapuder

Pinterest, Twitter, LinkedIn, Skype: janeth.svendsen, Signal: Janeth Svendsen

*Read this page in english*

4 af vores havestole havde en sjov facon som gjorde, at vi ikke kunne finde færdige hynder, da de gamle blev slidte. Derfor købte vi skumgummipuder i den facon vi havde brug for og så syede jeg selv aftageligt betræk med lynlås.


Hynderne på 6 af vores øvrige havestole var efterhånden også godt slidte. Derfor brugte jeg de eksisterende hyndebetræk som skabelon og syede nogle nye. Vi beholdt det gamle betræk under de nye og føler, at det giver lidt mere hold i selve hynden. Du er velkommen til at kigge forbi og se om det evt også kan være en løsning for dine gamle havehynder.

Tilsvarende løsning med havehynder efter mål – uden skumgummipuder – kan købes for 350 kr. pr. stk. plus lynlås. Prisen på lynlåse kan variere afhængig af længde og kvalitet. Men regn med ca. 75 kr. pr. lynlås – med mindre vi kan finde nogle hos mig. Rabat kan aftales ved køb af flere havehyndebetræk. Hvis du har nogle gamle havehynder som vi kan genanvende eller evt klippe i den form du skal bruge, så sparer du penge til nye skumgummipuder.


Fra Sarong til sofapuder

Stof til en sarong købt i Thailand blev syet til 4 sofapuder. Kunden medbragte selv to dunpuder som blev til to af puderne. Jeg syede derpå betræk til indmaden til to nye puder og puttede fyld i. Betrækket til alle 4 sofapuder er udført med lynlåse som jeg havde liggende. Derfor er lynlåsene ikke i samme farve men samme type. Lynlåsene er monteret i bunden af puderne. Da stoffet er super tyndt anbefaler jeg kunden, at vende pudebetrækkene på vrangen inden vask, vaske pudebetrækkene i vaskeposer, lyne betrækkene samt kun at vaske poserne på uldvask.

Tilsvarende løsning kan syes for 600 kr for alle 4 puder.