Salgs- og leveringsinfo

*Read this page in english here*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Forsendelse og betaling

Jeg ville ønske, at jeg kunne tilbyde dig fragtfri levering og returnering. Det kan jeg desværre ikke, da min lille systue kun er en hobby. Til gengæld kan jeg tilbyde dig to forskellige former for køb og forsendelse, i fald du ønsker at købe et af mine Redesigns:

  1. De fleste af mine Redesigns er også sat til salg på TRENDSALES. I så fald, vil du finde et link til min Trendsales annonce sammen med det specifikke Redesign. Hvis du vælger at købe varen via Trendsales, så vil Trendsales finde forsendelsesomkostninger og varen vil blive sendt med DAO. Enkelt og fair for os begge.
  2. Eller du kan ringe til mig: 4082 9038 og vi kan aftale en dag du besøger mig: Horseløkke 15, 4622 Havdrup. Her kan du så prøve det Redesign du ønsker. Skulle du ønske få tilretninger, så er jeg sikker på, at vi finder ud af det også. På den måde sparer du både tid- og leveringsomkostninger.

Workshops

Det er gratis at deltage i mine workshops og jeg giver en kop kaffe, te og isvand og hvis du har lyst til at bage en kage eller tage en flaske vin med, så er du meget velkommen.

Her vil du få inspiration til hvordan du selv kan redesigne dit eget tøj. Et godt råd koster ingenting. Du er også velkommen til at tage dit strikke- eller hækletøj med og hvis du kan kniple, er jeg sikker på, at vi er flere der gerne vil lære af dig. Alle former for nørklerier er velkomne. Formålet er, at vi kan inspirere hinanden til at prøve noget nyt eller til at få nye måder at gøre tingene på. Og målet er, at så meget som muligt er baseret på genbrug. Og så håber jeg, at vi får nogle gode grin og hyggelige snakke oveni.

Prisniveau

Hvis du beslutter dig for at købe nogle af mine ting, ligger priserne på mit redesignede tøj på et prisniveau der matcher genbrugstøj, som du finder på Instagram og i genbrugsbutikkerne. Dvs du betaler ikke ekstra for den tid, og de materialer, jeg har anvendt for at kreere et FieFit Redesign.

Vaskeanvisninger

For at hjælpe dig til at beholde tøjet så længe som muligt, vil du finde vaskeanvisninger for alle de ting jeg laver. Alle mine ting udstyret med pris- og beskrivelsesmærker samt vaskeanvisninger svarende til de beskrivelser du ser på denne hjemmeside.

Sidegevinster

Ved køb af eet af mine Redesigns får du nedenstående toilettaske som sidegevinst:

Ved køb af to af mine Redesigns kan du vælge mellem en af nedenstående sidegevinster. Det sorte læderbælte er 132 cm langt og metallåsen er 9 cm Ø. Leopardbæltet er af metal, 90 cm langt og 6 cm højt. Det lyserøde læderbælte er 102 cm lang, uden lås og 3 cm højt. Det lyserøde metalbælte med firkanterne er 87 cm langt, uden låsen og 4 cm højt.

Øreringe og brocher set øverst fra venstre: Sølvøreringe med små ravklumper 2 cm lange. Roseøreringe med små “Zirkonia”bomber 1 cm Ø. Broche med perler og små Zirkonia på sølvblomster. Sikkerhedsnålen kan bruges som broche til at holde et stort tørklæde eller blot som broche. Nederst fra venstre: Porcelænsbroche 3 cm. Perlemorsbroche med kobbertråde 3,5 cm. Marguerit broche 3 cm Ø.

Armbånd set fra venstre: Magnetarmbånd 16 cm. Grønt læderarmbånd med “Zirkonia”ring 37,5 cm inkl magnetlås. Sort knyttet armbånd med lilla og sølvkugler 22 cm inkl magnetlås. Glasarmbånd 20 cm stramt mål. Brunt læderarmbånd med “Zirkonia”ring 37,5 cm inkl magnetlås. Lilla læderarmbånd med “Zirkonia”ring 37,5 cm inkl magnetlås. Sort læderarmbånd med “Zirkonia”ring 37,5 cm inkl magnetlås.

Ved køb af tre af mine Redesigns kan du vælge en Pandora kugle fra foto: