Salgs- og leveringsinfo

*Read this page in english here*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Forsendelse og betaling

Jeg ville ønske, at jeg kunne tilbyde dig fragtfri levering og returnering. Det kan jeg desværre ikke, da min lille systue kun er en hobby. Til gengæld kan jeg tilbyde dig to forskellige former for køb og forsendelse, i fald du ønsker at købe et af mine Redesigns:

  1. De fleste af mine Redesigns er også sat til salg på TRENDSALES. I så fald, vil du finde et link til min Trendsales annonce sammen med det specifikke Redesign. Hvis du vælger at købe varen via Trendsales, så vil Trendsales finde forsendelsesomkostninger og varen vil blive sendt med DAO. Enkelt og fair for os begge.
  2. Eller du kan ringe til mig: 4082 9038 og vi kan aftale en dag du besøger mig: Horseløkke 15, 4622 Havdrup. Her kan du så prøve det Redesign du ønsker. Skulle du ønske få tilretninger, så er jeg sikker på, at vi finder ud af det også. På den måde sparer du både tid- og leveringsomkostninger.

Workshops

Det er gratis at deltage i mine workshops og jeg giver en kop kaffe, te og isvand og hvis du har lyst til at bage en kage eller tage en flaske vin med, så er du meget velkommen.

Her vil du få inspiration til hvordan du selv kan redesigne dit eget tøj. Et godt råd koster ingenting. Du er også velkommen til at tage dit strikke- eller hækletøj med og hvis du kan kniple, er jeg sikker på, at vi er flere der gerne vil lære af dig. Alle former for nørklerier er velkomne. Formålet er, at vi kan inspirere hinanden til at prøve noget nyt eller til at få nye måder at gøre tingene på. Og målet er, at så meget som muligt er baseret på genbrug. Og så håber jeg, at vi får nogle gode grin og hyggelige snakke oveni.

Prisniveau

Hvis du beslutter dig for at købe nogle af mine ting, ligger priserne på mit redesignede tøj på et prisniveau der matcher genbrugstøj, som du finder på Instagram og i genbrugsbutikkerne. Dvs du betaler ikke ekstra for den tid, og de materialer, jeg har anvendt for at kreere et FieFit Redesign.

Vaskeanvisninger

For at hjælpe dig til at beholde tøjet så længe som muligt, vil du finde vaskeanvisninger for alle de ting jeg laver. Alle mine ting udstyret med pris- og beskrivelsesmærker samt vaskeanvisninger svarende til de beskrivelser du ser på denne hjemmeside.

Tilfredsheds- og leveringsgaranti

Jeg vil gerne have, at du bliver glad og tilfreds med dit køb

Skulle du, mod forventning, ikke få glæde af et Redesign som du køber hos mig, så vil jeg hellere have, at du kommer forbi, således, at vi kan finde en anden løsning til dig, end at du bare lader det ligge i bunden af skabet eller endnu værre, smider det ud. Det kan være, at det du har købt blot skal have nogle enkelte tilretninger eller hvis du ønsker at bytte til et af mine øvrige Redesigns. Afhængig af tøjets tilstand, så finder vi en god bytteløsning til dig.

Leveringsgaranti

Hvis du vælger “klik og køb” vil linket føre dig til min annonce på Trendsales. Det betyder, at Trendsales sikrer levering via DAO og dermed en fast pris på kr. 39.