Prisniveau

*Read this page in english here*

Det er gratis at deltage i mine workshops og events med gæstetaler tilstræber jeg at holde på mellem 20 kr og 50 kr. Med mindre du abonnerer på mine nyhedsbreve, for så er deltagelse også gratis til gæstetaler events. Jeg giver en kop kaffe, te og isvand og hvis du har lyst til at bage en kage eller tage en flaske vin med, så er du meget velkommen. Ved gæstetaler events vil beløbet dække en lille opmærksomhed til gæstetaleren.

Hvis du beslutter dig for at købe nogle af mine ting, ligger priserne på mit redesignede tøj på mellem kr. 225 og kr. 750. Priserne er baseret på, at alt det tøj jeg arbejder med, er genbrugstøj som jeg enten har fået foræret, eller som kommer fra min egen garderobe, eller som jeg har købt i Genbrugsbutikker, på kræmmermarkeder etc. Du betaler derfor kun for noget af min tid. For selvom jeg i mange tilfælde har brugt flere timer på hvert redesign, så kører jeg ikke efter en timepris.

Når prisen så i nogle tilfælde er i nærheden af 750 kr., er det fordi garn eller materiale er af virkelig god kvalitet, eller jeg har brugt virkelig lang tid. Når det så er sagt, så er alt mit tøj rent og nystrøget, og du finder ikke noget slidt eller grimt, og da vi er ikke-rygere, vil du ikke finde tøj der lugter af røg; alt er lige klar til at bruge.

For at hjælpe dig til at beholde tøjet så længe som muligt, vil du finde vaskeanvisninger for alle de ting jeg laver. Alle mine ting udstyret med pris- og beskrivelsesmærker samt vaskeanvisninger svarende til de beskrivelser du ser på denne hjemmeside.

På mine kreative workshops kan du få inspiration til hvordan du selv kan redesigne dit eget tøj. Et godt råd koster ingenting. Du er også velkommen til at tage dit strikke- eller hækletøj med og hvis du kan kniple, er jeg sikker på, at vi er flere der gerne vil lære af dig. Alle former for nørklerier er velkomne. Formålet er, at vi kan inspirere hinanden til at prøve noget nyt eller til at få nye måder at gøre tingene på. Og målet er, at så meget som muligt er baseret på genbrug. Og så håber jeg, at vi får nogle gode grin og hyggelige snakke oveni.

Hvis du køber flere ting i min lille butik er der naturligvis mulighed for, at du kan få lidt rabat. Det taler vi om, når du kommer.