Puttepølser

Puttepølser

Elsker din hund/kat at ligge på et koldt gulv? Så er mine puttepølser løsningen til dit kæledyr. Med mine puttepølser kan dit kæledyr putte sig ind til kanten af puttepølsen, og samtidig nyde følelsen af det kolde gulv, fordi der ikke er bund i puttepølsen. Hvis din hund sidder i en sele på bagsædet, kan du lægge puttepølsen på gulvet så hunden ikke falder ned mellem bagsæde og forsæderne. Navn kan evt påsyes.

Alternativ ammepude

En puttepølse kan være hel- eller halvrund og fungere som en pude, når du hygger med baby – eller måske har du en baby på hver arm og har brug for at puttepølsen går hele vejen rundt om jer alle 3.

Hyggepude til højtlæsning

Og hvis du ønsker et lille hyggerum med dit barnebarn, når du skal læse godnathistorie eller fortælle din egen historie, når det er tid til bare at være jer to og ingen andre.

Puttepølserne på nedenstående billede er strikket og den yderst til venstre, som vores egen Maggie ligger i, er strikket i to lag. Og i det yderste lag er der lynlås i, så det kan tages af og vaskes. Den kan du købe for 325 kr. Den til højre er i brug hos katteejeren.

Fremover vil jeg lave puttepølser af stof, netop fordi det tager virkelig lang tid at strikke. Til gengæld laver jeg også her to lag således, at du kan lyne det yderste af og vaske det. Du bestemmer målet på din egen Puttepølse således, at de passer præcis til netop dit kæledyr eller dit formål og jeg har mange forskellige stoftyper og -farver at vælge imellem. Du er også velkommen til selv at medbringe materialer eller til at strikke puttepølsen af dit eget garn hvorefter jeg gerne syer lynlåse i.

Puttepølser af stof, inkl fyld, kan købes for 325 kr.