Puttepølser

*Read this page in english*


INDEX: Sådan får du størst udbytte, når du besøger min hjemmeside. God fornøjelse 😊


Puttepølser

Elsker din hund/kat at ligge på et koldt gulv? Så er mine puttepølser løsningen til dit kæledyr. Med mine puttepølser kan dit kæledyr putte sig ind til kanten af puttepølsen, og samtidig nyde følelsen af det kolde gulv, fordi der ikke er bund i puttepølsen. Hvis din hund sidder i en sele på bagsædet, kan du lægge puttepølsen på gulvet så hunden ikke falder ned mellem bagsæde og forsæderne. Navn kan evt påsyes.

Alternativ ammepude

En puttepølse kan være hel- eller halvrund og fungere som en pude, når du hygger med baby – eller måske har du en baby på hver arm og har brug for at puttepølsen går hele vejen rundt om jer alle 3.

Knæ- eller rygpude

Hvis du har problemer med din ryg, hvis du har brug for en pude mellem dine knæ eller hvis du generelt har brug for rygstøtte om natten, så lad os tale om hvilke mål, du har brug for. Vi kan anvende almindeligt blødt pudefyld eller vi kan bruge “Krøyer-kugler” som er kendt for at have en speciel kølende effekt, dvs du sveder ikke, når du lægger puden tæt på din krop.  

Hyggepude til højtlæsning

Og hvis du ønsker et lille hyggerum med dit barnebarn, når du skal læse godnathistorie eller fortælle din egen historie, når det er tid til bare at være jer to og ingen andre. Den store puttepølse på nedenstående billede er strikket i to lag, og pudefyld gør dem lækre og putte sig ind i for dit kæledyr, eller til det formål du nu vælger. Ydre omkreds måler ca. 280 cm. Indermål: ca. 190 cm. Pris: 175 kr. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO. 

Det er min egen hund Maggie der ligger i den store puttepølse på billedet nedenfor yderst til venstre. Hun er en collie og vejer 20 kg.

Puttepølsen til katten, på de øvrige billeder, måler xx udvendigt og xx indvendigt. Pris: 150 kr. Klik og køb via min annonce på Trendsales, og få varen leveret med DAO. 

Jeg laver gerne puttepølser efter mål, dog vil de fremover blive fremstillet af inder- og yderstof, netop fordi det tager virkelig lang tid at strikke. I yderstoffet vil jeg indsætte lynlåse således, at du kan lyne det yderste af og vaske det. Jeg har mange stoftyper og -farver at vælge imellem. Du er også velkommen til selv at medbringe materialer. 


Tilbage til forsiden * Return to front page